Τους το χάρισε και... φεύγει ο Γκριεζμάν

Οι τελικοί του Champions League δεν έχουν σχέση με αυτούς του Europa κι εκεί η Ατλέτικο είναι... μαστόρισσα, καθώς κέρδισε άνετα την Μαρσέιγ με 3-0 και κατέκτησε τον δεύτερο τη τάξη ευρωπαϊκό τίτλο. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Αντουάν Γκριεζμάν με δύο γκολ (VIDEO).

Atletico players celebrate with the trophy after winning the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
Η στέψη της Ατλέτικο Μαδρίτης AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Δύο χαμένοι τελικοί στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο ήταν πολλοί για την Ατλέτικο Μαδρίτης που επέστρεψε στο Europa League και το κατέκτησε για τρίτη φορά στην ιστορία της, επικρατώντας της Μαρσέιγ με 3-0.

Κεντρικό πρόσωπο του τελικού της Λιόν ο Αντουάν Γκριεζμάν.

Ο Γάλλος φορ που για πολλούς... φοράει ήδη τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, σκόραρε δύο φορές στο 21' και στο 49' (το τρίτο γκολ πέτυχε ο Γκάμπι στο 89'), χάρισε το τρόπαιο στην ομάδα του και αν επιβεβαιωθούν οι φήμες περί Καταλονίας, τότε... χαιρέτησε με τον καλύτερο τρόπο.

ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

Τους το χάρισε και... φεύγει ο Γκριεζμάν

Στο αντίπαλο "στρατόπεδο" ο Ρούντι Γκαρσία έχασε νωρίς τον Παγέ που τραυματίστηκε και μέχρι το 80' του τελικού αδυνατούσε να απειλήσει.

Κάπου εκεί ο τεχνικός της Μαρσέιγ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Κώστα Μήτρογλου και ο έμπειρος φορ λίγο έλειψε να τον δικαιώσει μόλις στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα...

Ο "Μητρογκόλ" νίκησε τους πάντες στην περιοχή της Ατλέτικο, πηδώντας σε σωστό τάιμινγκ, αλλά η μπάλα μετά την κεφαλιά του δεν του έκανε το χατήρι αφού βρήκε στο δοκάρι του Όμπλακ!

Το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της σεζόν, λοιπόν, κατέληξε στη Μαδρίτη. Πλέον, αναμένουμε τον τελικό του Champions League για να φανεί αν και η Ρεάλ θα καταφέρει να κάνει περήφανη την πρωτεύουσα της Ισπανίας.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Σαρ, Ραμί, Λουίζ Γκουστάβο, Αμαβί, Ζαμπό Ανγκισά, Σανσόν, Παγέτ (32' Μαξίμ Λόπεθ), Τοβέν, Οκάμπος (55' Ενζί), Ζερμέν (74' Μήτρογλου).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Βρσάλκο (46' Χουάνφραν), ΧΜ Χιμένες, Γκοντίν, Λούκας Ερνάντεθ, Γκάμπι, Σαούλ, Κορέα, Κόκε, Γκριεζμάν (90' Τόρες), Ντιέγκο Κόστα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK