ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός διεκδικούν την ανατροπή

Το ευρωπαϊκό μέλλον των ελληνικών ομάδων κρίνεται αυτή την εβδομάδα. Οι Ηλίας Ευταξίας, Γιάννης Ζωιτός και Κώστας Μπράτσος αναλύουν τα δεδομένα και το πώς μπορεί να ανατραπεί στο σκηνικό στους ομίλους.

ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός διεκδικούν την ανατροπή

Στα μισά του δρόμου κοντοστάθηκαν και συνειδητοποίησαν την 4η αγωνιστική, πως για να υπάρχει ευρωπαϊκό σεντόνι και το 2019 θα πρέπει οι ελληνικές ομάδες να χαμογελάσουν αυτή την εβδομάδα.

Τα δεδομένα δεν είναι υπέρ τους, τα παιχνίδια δεν είναι εύκολα και τα εισιτήρια της πρόκρισης δεν χαρίζονται. Παρ' όλα αυτά η ΑΕΚ στο Μόναχο με το αυτί στην Πορτογαλία, ο ΠΑΟΚ στην Ουγγαρία για να πάρει πίσω όσα του ανήκουν και ο Ολυμπιακός στο σπίτι του με την 'σταχτοπούτα' Ντουντελάνζ συνεχίζουν να ελπίζουν σε πρόκριση.

Για να μη χάνετε το Pod-όσφαιρο του Contra.gr κάντε εύκολα subscribe στο κανάλι του YouTube ή ακολουθήστε τη λίστα του στο Spotify, στο iTunes, στο Soundcloud, στο Castbox και ακούστε τις εκπομπές όπου κι αν βρίσκεστε. Ακολουθήστε μας στο instagram για να απαντήσετε κι εσείς στα 4 ερωτήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK