Ο Μέσι πιο γρήγορος από τον Ρονάλντο

Τα 100 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ έφτασε χτες στο ματς με τη Τσέλσι ο Λίονελ Μέσι, χαρίζοντας παράλληλα τη πρόκριση στη Μπαρτσελόνα με το δικό του προσωπικό "σόου". Πλέον, ο μόνος που τον περνάει στα γκολ είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Αργεντινό, όμως, να φτάνει πιο γρήγορα τα 100.

FC Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Girona at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Feb. 24, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Messi AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Λίονελ Μέσι έφτασε σε ακόμη ένα προσωπικό ρεκόρ χτες το βράδυ. Σημείωσε 100 γκολ στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το Τσάμπιονς Λιγκ, με μόνο "συμπαίκτη" στη λίστα των 100 τερμάτων τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Αργεντινός πλέον κοιτάζει τη κορυφή, στην οποία βρίσκεται ο Πορτογάλος μέχρι στιγμής με 117 γκολ στον ευρωπαϊκό θεσμό. Ωστόσο, το αντίστοιχο ρεκόρ του Ρονάλντο επετεύχθη από τον Μέσι, σε 123 ματς, 14 δηλαδή λιγότερα από τον Πορτογάλο σταρ, ο οποίος χρειάστηκε 137 αγώνες για να φτάσει τα 100 τέρματα.

Ο Μέσι αποδεικνύεται πιο γρήγορος από τον παίκτη της Ρεάλ και στα υπόλοιπα στατιστικά. Τα λεπτά συμμετοχής του πρώτου για την επίτευξη του ρεκόρ ήταν 1758 λιγότερα από του δεύτερου, ενώ και τα σουτ του άσσου της "Μπάρτσα" ήταν 266 λιγότερα από αυτά του Πορτογάλου.

Και αν αναλογιστεί κανείς τη σεζόν που διανύει φέτος ο "Λίο", έχοντας 34 γκολ σε 43 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, είναι πολύ πιθανό το "κοντέρ" των γκολ του στο Τσάμπιονς Λιγκ να ανεβεί ακόμα ψηλότερα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK