Αυτό είναι το πιο αστείο τάκλιν που έχεις δει ποτέ (και το έχει κάνει Κύπριος)

Ο Τζέισον Δημητρίου έκανε ένα μοναδικό, ένα ανεπανάληπτο τάκλιν σε αντίπαλο, που επέφερε την αποβολή του. Άξιζε τον κόπο, όμως, αφού έγινε viral...

Αυτό είναι το πιο αστείο τάκλιν που έχεις δει ποτέ (και το έχει κάνει Κύπριος)
AP PHOTO/PETROS KARADJIAS

Το παιχνίδι της Κύπρου με τη Σλοβενία στη Λιουμπλιάνα βρισκόταν στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων. Το σκορ ήταν 1-1, αφού ο Νέιτς Σκούμπιτς είχε ισοφαρίσει στο 83' το γκολ του Φώτη Παπουλή. Και τότε, ο Τζέισον Δημητρίου υπέστη ένα από τα μεγαλύτερα brain freezes που έχουμε δει ποτέ.

Ο Κύπριος δεξιός μπακ χαφ, ο οποίος γεννήθηκε στο Λονδίνο και αγωνίζεται στη Σάουθεντ της League One από το 2016, είδε τον Λούκα Ζάχοβιτς (γιο του Ζλάτκο) να ξεφεύγει από την επιτήρηση του Κωστάκη Αρτυματά και να ξεχύνεται στην αντεπίθεση.

Στην κίνηση αυτή, ο Σλοβένος εξτρέμ πέταξε μπροστά την μπάλα, η οποία πέρασε μπροστά από τον Δημητρίου, ωστόσο δεν το αντιλήφθηκε ποτέ. Αντ' αυτού, πήγε δίπλα στον Ζάχοβιτς και μετά από μερικά δευτερόλεπτα κυνηγητού, αποφάσισε να του κάνει τάκλιν. Με την μπάλα να βρίσκεται σε απόσταση 3-4 μέτρων όλο αυτό το διάστημα και σίγουρα όχι στην κατοχή του Σλοβένου!

Όπως ήταν φυσικό, ο διαιτητής έδειξε κόκκινη κάρτα στον παίκτη της εθνικής Κύπρου, την 3η στον αγώνα, αφού είχε προηγηθεί η αποβολή του Γρηγόρη Κάστανου και εκείνη του Γιόσιπ Ίλιτσιτς.

Photo credits: AP Photo/Petros Karadjias

News 24/7

24MEDIA NETWORK