Σκέφτηκε Πρίγιοβιτς για 2η φορά η Ντιναμό, αλλά...

Ουκρανικό δημοσίευμα επαναφέρει τα σενάρια περί φυγής του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο συγκεκριμένος σύλλογος είναι η δεύτερη φορά που εξετάζει τον χαρισματικό φορ των "ασπρόμαυρων", ωστόσο ξανά το ενδιαφέρον δεν απέδωσε καρπούς για δύο λόγους.

Σκέφτηκε Πρίγιοβιτς για 2η φορά η Ντιναμό, αλλά...

Στην Ουκρανία γράφουν πως από το μικροσκόπιο της Ντιναμό Κιέβου πέρασε για δεύτερη φορά ο "κίλερ" του ΠΑΟΚ, Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.

Συγκεκριμένα, πολλά ουκρανικά μίντια αναπαράγουν πως το προπονητικό τιμ της ομάδας της πρωτεύουσας έψαξε για έναν επιθετικό και στο τραπέζι με τους υποψήφιους "έσκασε" τ' όνομα του Σέρβου στράικερ.

Οι ιθύνοντες επί των μεταγραφικών της Ντιναμό τον εξέτασαν, αλλά δεν προχώρησαν στο... παρασύνθημα για δύο λόγους, σύμφωνα πάντα με τους δημοσιογράφους που επικαλούνται πληροφορίες από το περιβάλλον της πρώην ομάδας του Χατσερίντι.

Ο πρώτος είναι η τιμή του Πρίγιοβιτς ο οποίος δεν αποτελεί... φθηνή λύση κι ο ΠΑΟΚ αξιώνει πολλά χρήματα για να συζητήσει το ενδεχόμενο παραχώρησης του. Όσον αφορά τον δεύτερο, αυτός αφορά τον προπονητή των πρωτευουσιάνων και συνονόματο του Πρίγιοβιτς, Αλεκσάνταρ Χάτσεβιτς. Ο Λευκορώσος φέρεται να ζήτησε τελικά άλλου στυλ επιθετικό σε σύγκριση με τον "κανονιέρη" της ελληνικής ομάδας.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τον "Πριγιογκόλ" η Ντιναμό τον θέλησε πριν ο 28χρονος υπογράφει στον ΠΑΟΚ, όταν ακόμη αγωνιζόταν στην Λέγκια Βαρσοβίας. Μάλιστα, οι Ουκρανοί γράφουν ότι ο Σέρβος απέρριψε το κλαμπ του Κιέβου γιατί ήθελε περισσότερο να παίξει με τα ασπρόμαυρα των Θεσσαλονικέων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK