Η Παρί έχει αποκλείσει την Ρεάλ του Μίτσελ μετά από ήττα με 3-1!

Κι όμως, το ενδεχόμενο ανατροπής και πρόκρισης της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι και τόσο απίθανο. Άσε που το έχουν ξανακάνει οι Γάλλοι πριν από 25 χρόνια με τον Μίτσελ στην ενδεκάδα της "βασίλισσας" (VIDEO)!

Η Παρί έχει αποκλείσει την Ρεάλ του Μίτσελ μετά από ήττα με 3-1!
paris real

Μπορεί ορισμένοι να θεωρούσαν την Ρεάλ Μαδρίτης "καμένο χαρτί" κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν και να ένιωσαν μία... σιγουριά μετά το γκολ του Ραμπιό, παρόλα αυτά η "βασίλισσα" δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Όχι μόνο ισοφάρισε, αλλά νίκησε 3-1 τους Γάλλους που έζησαν ημέρες... Μπαρτσελόνα.

Αυτό το εκτός έδρας γκολ μπορεί να φανεί ιδιαίτερα κρίσιμο στον επαναληπτικό, αφού ουσιαστικά η Παρί θέλει μία νίκη με 2-0 για να πάρει το εισιτήριο για τους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν μάλιστα πάρει ως οδηγό το παρελθόν, μπορεί να το καταφέρει πανηγυρικά.

Η Παρί έχει αποκλείσει την Ρεάλ του Μίτσελ μετά από ήττα με 3-1!

Συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 1993 η Ρεάλ είχε φιλοξενήσει ξανά την Παρί για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και τη φάση των "8". Όπως την Τετάρτη (15/2), έτσι και τότε επικράτησε 3-1 (έχοντας για σκόρερ τον Μίτσελ) και φυσικά θεωρούνταν το μεγάλο φαβορί.

Στον επαναληπτικό, ωστόσο, η ομάδα του Τεϊσέιρα επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-1 και πέταξε στο καναβάτσο την "βασίλισσα", με τα τέσσερα από τα πέντε γκολ της αναμέτρησης να μπαίνουν μετά το 80ο λεπτό!

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΡΙ: Λαμά, Σασού (77' Ζερμέιν), Κολετέρ, Ραϊμουντό, Καμπουαρέ, Λε Γκεν, Σίμπα (73' Μπράβο), Γκερίν, Γουεά, Βάλντο, Ζινολά.

ΡΕΑΛ: Μπούγιο, Ρότσα, Λάσα, Μουνιόθ, Μονφόρτ, Ιέρο, Μπουντραγκένιο (65' Βιγιαρόγια), Μίτσελ, Ζαμοράνο, Λουίς Ενρίκε (81' Πέρες).

Σκόρερ: 1-0 (33' Γουεά), 2-0 (81' Ζινολά), 3-0 (87' Βάλντο), 4-0 (90' Κομπουαρέ), 4-1 (93' Ζαμοράνο).



News 24/7

24MEDIA NETWORK