"Σκοτωμός" για τον Ντεπάι. Λίβερπουλ και Παρί έχουν το προβάδισμα (VIDEO)

Ήρθε η ώρα ο Μέμφις Ντεπάι να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και στην Αϊντχόφεν το έχουν καταλάβει. Γι' αυτό και δεν κλείνουν την πόρτα σε κανέναν.

"Σκοτωμός" για τον Ντεπάι. Λίβερπουλ και Παρί έχουν το προβάδισμα (VIDEO)

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της ολλανδικής ομάδας, Μάρσελ Μπραντς, ο οποίος μίλησε για τις ομάδες που έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον για το νεαρό Ολλανδό άσο που, ως πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, αποτελεί μήλο της έριδος.

" Η Παρί Σεν Ζερμέν και η Λίβερπουλ βρίσκονται πράγματι ένα βήμα πιο μπροστά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κούρσα για τον Μέμφις. Η Γιουνάιτεντ απλώς μας έχει ενημερώσει για το ενδιαφέρον της", ανέφερε ο παράγοντας της PSV, αποκλείοντας την Μπάγερν Μονάχου από το παιχνίδι. " Η λίστα των ενδιαφερόμενων ομάδων μεγαλώνει τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά η Μπάγερν δεν είναι μεταξύ αυτών", συμπλήρωσε.

Ο Μπραντς εξήγησε γιατί τόσος ντόρος. " Είναι λογικό να υπάρχει τέτοια δραστηριότητα γιατί είναι ακόμη νεαρός και ήδη κάνει τη διαφορά. Θα έπρεπε να είναι περήφανος. Δεν είναι σύνηθες να γίνεται τέτοια κουβέντα τόσο νωρίς, αλλά αυτό αντανακλά ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο".

Δείτε τι μπορεί να κάνει ο Ντεπάι

News 24/7

24MEDIA NETWORK