Το απόλυτο ντέρμπι στη Ligue 1 έχει μέχρι και βουντού!

Το γαλλικό Clasico είναι προ των πυλών και το Canal+ βρήκε την ευκαιριά να το διαφημίσει με έναν άκρως ευφάνταστο τρόπο που περιλαμβάνει... μαύρη μαγεία!

Το απόλυτο ντέρμπι στη Ligue 1 έχει μέχρι και βουντού!

Οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν που ονειρεύονται στο φινάλε της σεζόν να δουν την ομάδα τους στο θρόνο της πρωταθλήτριας Ευρώπης δεν έχουν άλλο ματς στο μυαλό τους αυτή την περίοδο από το ματς με την Ρεάλ στο Παρίσι, στη ρεβάνς του 3-1 υπέρ της "βασίλισσας" στην Μαδρίτη.

Υπάρχουν όμως και οι "παραδοσιακοί" που πάνω απ'όλα κοιτάζουν το απόλυτο εγχώριο ντέρμπι μίσους με την Μαρσέιγ που έρχεται την Κυριακή και αυτοί, μαζί με τους ομολόγους τους από πλευράς Ολιμπίκ, έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι.

Αιτία ο άκρως ευρηματικός τρόπος διαφήμισης του Canal+ ενόψει του ντέρμπι, με τον κάθε οπαδό να έχει τη δυνατότητα να μπει στην ιστοσελίδα cavapiquer.com και να αυξήσει τις πιθανότητες νίκης της ομάδας του καρφιτσώνοντας την κούκλα του αντιπάλου ( καντε κλικ).

Ήδη εκατομμύρια άνθρωποι έχουν "καρφιτσώσει" τον αντίπαλο και μένει να δούμε πού θα φτάσει αυτή η φρενίτιδα για το Παρί-Μαρσέιγ...

Το απόλυτο ντέρμπι στη Ligue 1 έχει μέχρι και βουντού!

News 24/7

24MEDIA NETWORK