Η έκρηξη του Γκαρσία είναι ό,τι πιο ΣΟΥΡΕΑΛ μπορείς να δεις σε πάγκο!

Ο Ρούντι Γκαρσία είναι ένας άκρως εκδηλωτικός προπονητής όμως αυτό που έκανε στο ματς με την Νις δεν έχει προηγούμενο... Δείτε πως αντέδρασε όταν ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι στην Μαρσέιγ (VIDEOS).

Η έκρηξη του Γκαρσία είναι ό,τι πιο ΣΟΥΡΕΑΛ μπορείς να δεις σε πάγκο!

Το φινάλε του αγώνα με την Νις βρήκε την Μαρσέιγ να επικρατεί με 2-1 (καθοριστικό το γκολ του Παγέτ στο 72') και να μένει ζωντανή στη μάχη της εξόδου στο Champions League, ωστόσο το highlight του αγώνα στο "Βελοντρόμ" για την 36η αγωνιστική της Ligue 1 δεν ήταν κάποιο γκολ αλλά ο... προπονητής του Κώστα Μήτρογλου!

Ναι, ο Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος έχει συνηθίσει το φίλαθλο κοινό από δυναμικές αντιδράσεις στον πάγκο κατά τη διάρκεια των αγώνων (ποιος θα ξεχάσει την κίνησή του να κάνει πως παίζει βιολί όταν θεωρούσε πως η Ρόμα αδικούταν από τη διαιτησία σε ντέρμπι με την Γιουβέντους), με τον Γάλλο να ξεπερνάει και τον... εαυτό του!

Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους και με το σκορ στο 1-1, οι "Φωκαείς" ζήτησαν πέναλτι που δεν δόθηκε από τον διαιτητή και ο Ρούντι Γκαρσία δεν άντεξε: έπεσε στο έδαφος και γύρισε σαν... βαρελάκι, πιάνοντας μάλιστα το κεφάλι του για να δείξει την απόγνωσή του!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΡΟΥΝΤΙ ΓΚΑΡΣΙΑ:

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΣΕΙΓ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK