Η Μαρσέιγ σεβάστηκε τον "Μητρογκόλ" κι αυτός άρχισε να... γαζώνει!

Κόντρα στη σκληρή κριτική του Τύπου, τους οπαδούς και μερίδα του προπονητικού επιτελείου που χλεύαζε τον Κώστα Μήτρογλου, ο οργανισμός Μαρσέιγ σεβάστηκε τον "Μητρογκόλ" και τα 15.000.000 ευρώ που τον αγόρασε με τον έμπειρο στράικερ να αργεί μεν, αλλά να αρχίζει την... απόσβεση δε. (VIDEO)

Η Μαρσέιγ σεβάστηκε τον "Μητρογκόλ" κι αυτός άρχισε να... γαζώνει!

Έτσι είναι ο Κώστας Μήτρογλου, απρόβλεπτος. Θέλει το χρόνου για να εγκλιματιστεί στις συνθήκες κι αν η μαγιά... δέσει τότε γίνεται ασταμάτητος!

Μόλις τα Χριστούγεννα ήταν που ο γαλλικός Τύπος τον... σταύρωνε με δημοσιεύματα που τον ήθελαν εκτός Μαρσέιγ, δανεικό σε κάποιο άλλο κλαμπ μήπως και πάρει τα πάνω του.

Την ίδια περίοδο μάλιστα, κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο ότι υπήρχαν συμπαίκτες και άνθρωποι του τεχνικού επιτελείου της Μαρσέιγ που προσπαθούσαν να πείσουν τον προπονητή Ρούντι Γκαρσία ότι όταν συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του τον 29χρονο φορ, αφήνει την ομάδα με 10...

Οι τραγικές αυτές καταστάσεις δείχνουν πως αρχίζουν να ξεπερνιούνται γιατί ο Κώστας Μήτρογλου... ξύπνησε και έπειτα από 89 ημέρες αφλογιστίας επέστρεψε με τέσσερα γκολ σε διάστημα λίγων ημερών.

Έβαλε το πρώτο την περασμένη Παρασκευή κόντρα στη Μετς και άλλα τρία συν μία ασίστ στο ματς Κυπέλλου την Τρίτη (6/2) απέναντι στην Μπουργκ εν Μπρες (9-0 τελικό).

Σαφώς, στην αναγέννηση του "Μητρογκόλ" έχει παίξει σημαντικό ρόλο ο οργανισμός Μαρσέιγ. Οι Γάλλοι σεβάστηκαν τα 15 εκατ. ευρώ που πλήρωσαν για τον πρώην φορ της Μπενφίκα και καθόλου τυχαία δεν προσφέρουν στον ίδιο 330.000 ευρώ το μήνα ( βρίσκεται ανάμεσα στους 30 πιο ακριβοπληρωμένους της Ligue 1).

Η ομάδα και ο προπονητής έδωσαν χρόνο στον 29χρονο φορ, κι εκείνος με τη σειρά του μπορεί να άργησε αλλά άρχισε την απόσβεση και μάλιστα με τρόπο εντυπωσιακό.

Δείτε πως:

News 24/7

24MEDIA NETWORK