Ντρίμπλα... 10.000.000 ευρώ "έσκασε" ο Μήτρογλου!

Όταν ο Κώστας Μήτρογλου αμφισβητείται "φουντώνει" και ξεσπάει στο γήπεδο με γκολ και μαγικές ενέργειες. Ο έμπειρος στράικερ, στο χθεσινοβραδινό ντέρμπι της Μονακό με την Μαρσέιγ, εκτός από το "τεμάχιο", κατάφερε να βγάλει και μία φοβερή ποδιά στον άτυχο Ρόνι Λόπες (VIDEO).

Marseille's Konstantinos Mitroglou celebrates after his goal during the League One soccer match between Marseille and Lyon at the Velodrome stadium, in Marseilles, southern France , Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's Konstantinos Mitroglou celebrates after his goal during the League One soccer match between Marseille and Lyon at the Velodrome stadium, in Marseilles, southern France , Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP IMAGE

Ο Κώστας Μήτρογλου έστειλε στο... σχολείο τον 22χρονο Ρόνι Λόπες της Μονακό!

Το "αστέρι" του Λεονάρντο Ζαρντίμ "τιμωρήθηκε" από τον "Μητρογκόλ" πάνω στον ασβέστη, με μία ντρίμπλα που θα ζήλευαν και οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος επιθετικός μαζεύει τη μπάλα με το αριστερό και ταυτόχρονα την περνάει κάτω από τα πόδια του εξτρέμ των γηπεδούχων! Η ενέργεια του 30χρονου έχει γίνει viral στο διαδίκτυο και για μία ακόμη φορά ο Μήτρογλου εκεί που ήταν για να... φεύγει, τελικά αποθεώνεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Μονακό - Μαρσέιγ ο πρώην του Ολυμπιακού σκόραρε το πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων στη νίκη τους με 3-2, ενώ παράλληλα "must" έγινε και ο πανηγυρισμός του, αφού μετά την κεφαλιά έτρεξε και φίλησε το πόδι του αρτίστα Ντιμίτρι Παγέ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ SKILL

News 24/7

24MEDIA NETWORK