Ο Μήτρογλου ξανακέρδισε τους οπαδούς της Μαρσέιγ

Ο Κώστας Μήτρογλου άκουσε πολλά, έκανε υπομονή και επέστρεψε στα γνωστά στάνταρ απόδοσης του, κερδίζοντας το απαιτητικό κοινό της Μαρσέιγ. Δείτε τα γκολ που τον έβγαλαν παίκτη του μήνα με την γαλλική ομάδα και ποια ατάκα ακολούθησε πιστά τον Γενάρη (VIDEO).

Marseille's Konstantinos Mitroglou, celebrates after his goal during the League One soccer match between Marseille and Lyon at the Velodrome stadium, in marseille, southern France , Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
mitroglou AP IMAGES

Όταν το καλοκαίρι του 2017 μετακόμισε από την Μπενφίκα που ήταν... βασιλιάς στην Μαρσέιγ, υπήρξαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για δύσκολη προσαρμογή του Έλληνα επιθετικού.

Ο λόγος απλός. Το κοινό της Μαρσέιγ είναι απαιτητικό και δεν διστάζει στα βάλει στη γωνία ακόμα και παίκτες που είναι γνωστοί στους Γάλλους φιλάθλους, ειδικότερα αν δεν... εντυπωσιάσουν με το καλημέρα.

Δυστυχώς για τον Μήτρογλου, ένας τραυματισμός τον κράτησε αρκετά πίσω και αμέσως γνώρισε την αμφισβήτηση. Σε σημείο που τον Γενάρη θα μπορούσε να φύγει από την Μαρσέιγ, αφού υπήρξαν προτάσεις για δανεισμό.

Ο ίδιος όμως έμεινε και μάλιστα όπως τον συμβούλεψαν εκείνη την περίοδο, δούλεψε και ήταν απλά θέμα χρόνο να... ξεμπουκώσει. Τελικά, ο 30χρονος άσος τα κατάφερε και πλέον αρχίζει σιγά-σιγά να γίνεται αγαπημένο παιδί της κερκίδας. Σε σημείο που ψηφίστηκε ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας για τον μήνα Μάρτιο!

Ο Μήτρογλου λοιπόν προσαρμόστηκε, βρήκε χημεία με τους συμπαίκτες του, αλλά το καλοκαίρι δεν θα μας κάνει εντύπωση αν τον δούμε στην... Κίνα. Όπως έχουμε ξαναγράψει, τα δεδομένα έχουν αλλάξει πλέον και ο έμπειρος φορ βλέπει με καλό μάτι μία τέτοια κίνηση.

Αρκεί να υπάρξει ξανά πρόταση με παραπάνω από τα 2.500.000€ που εισπράττει τώρα από την Μαρσέιγ. Και λογικά θα γίνει...

AP Photo/Claude Paris

News 24/7

24MEDIA NETWORK