"Ονειρο" το μηνιάτικο του Μήτρογλου στη Γαλλία!

Ανάμεσα στους 30 πιο καλά αμειβόμενους ποδοσφαιριστές της Γαλλίας βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου! Η L'Equipe έβγαλε στο φως της δημοσιότητας τη συγκεκριμένη λίστα, της οποίας η κορυφή δεν χωράει συζήτηση.

Marseille's Konstantinos Mitroglou gestures after scoring during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's Konstantinos Mitroglou gestures after scoring during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Η καριέρα του Κώστα Μήτρογλου στη Μαρσέιγ έχει τα πάνω της και τα κάνω της, ωστόσο σύμφωνα με τη L'Equipe, ο Έλληνας φορ μπορεί να μην πηγαίνει καλά από γκολ, αλλά από πλευράς οικονομικών είναι σούπερ με το μηνιάτικο που λαμβάνει.

Συγκεκριμένα, ο "Μητρογκόλ" στη λίστα των 30 πιο ακριβοπληρωμένων βρίσκεται στην 23η θέση, λαμβάνοντας μηνιαίως το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 330.000 ευρώ!

Την... πλάτη του 29χρονου φορ, βλέπουν ποδοσφαιριστές όπως ο Γιόβετιτς, ο Γκλικ και το μεγάλο αστέρι της Λυών, Ναμπίλ Φεκίρ που είναι... φτωχότερος κατά 30.000 ευρώ από τον Μήτρογλου.

Όσον αφορά την κορυφή της σχετικής λίστας, δεν χωράει συζήτηση ποιος είναι πρώτος! Εννοείται ο Νεϊμάρ που κάθε μήνα γίνεται πλουσιότερος κατά 3.067.000 ευρώ, ενώ δεύτερο είναι ο Καβάνι με 1.500.000 ευρώ μισθό!

Υπενθυμίζουμε πως το περασμένο καλοκαίρι ο Κώστας Μήτρογλου μετακόμισε στη Μασσαλία από την Μπενφίκα έναντι 15.000.000 ευρώ.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, τα... άκουσε από τους οπαδούς της ομάδας του, ωστόσο έχει την απόλυτη κάλυψη συμπαικτών και προπονητή, ενώ την περασμένη αγωνιστική σκόραρε κιόλας κόντρα στη Μετς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK