Κονσεϊσάο σε ρεπόρτερ: "Τι σκ@... ψάχνετε;"

Ούτε δύο εβδομάδες έχει στη Γαλλία και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο απέκτησε... εχθρούς: τους δημοσιογράφους του τοπικού Τύπου!

Κονσεϊσάο σε ρεπόρτερ: "Τι σκ@... ψάχνετε;"

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχει βάλει τη Ναντ σε ράγες. Επί των ημερών του τα "καναρίνια" έχουν 2/2 (λιγκ καπ, πρωτάθλημα) και προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους μετά από δύσκολη περίοδο που έφερε την απόλυση του Ζιράρ.

Επειδή πάντως πρόκειται για έναν εκρηκτικό χαρακτήρα, δεν είναι εύκολο να τιθασεύσει το εγώ του. Και γι' αυτό στην τελευταία συνέντευξη Τύπου βγήκε από τα ρούχα του. Ο τοπικός Τύπος στη δυτική Γαλλία περιέγραψε τον Κονσεϊσάο ως αγενή, ότι δεν χαιρετάει τους υπαλλήλους στο προπονητικό κέντρο. Ο άλλοτε παίκτης και στέλεχος του ΠΑΟΚ ξέρει καλά γαλλικά, διάβασε τα σχετικά δημοσιεύματα και με την πρώτη ευκαιρία ξέσπασε.

" Κάποια πράγματα δεν μπορώ να τα καταλάβω. Δουλεύω για τη Ναντ και θα την υπερασπιστώ μέχρι θανάτου. Βλέπω όμως ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά. Το ένιωσα. Φτάνω στις οκτώ το πρωί και φεύγω στις οκτώ το βράδυ. Δεν είναι φυσιολογικό να λέτε ότι δεν χαιρετάω. Ίσως δεν βλέπω κάποιον", υποστήριξε ο Πορτογάλος και συνέχισε υπερασπιζόμενος τον εαυτό του.

" Οι γονείς μου έχουν φύγει, αλλά μου άφησαν τις βασικές αρχές της ζωής: το σεβασμό στον άλλον. Είναι αδύνατον να έρχομαι εδώ και να μην χαιρετάω. Είναι ψέματα. Θα πρέπει όλοι να είμαστε στην ίδια βάρκα. Δεν είναι καλό να ψάχνετε για... σκ@τ@. Είμαι εξοργισμένος. Είμαι στο ποδόσφαιρο 30 χρόνια και δεν είμαι χαζός", κατέληξε.

Με τους δημοσιογράφους πρόβλημα είχε και ο Ρενέ Ζιράρ. Μήπως δεν είναι τυχαίο;

News 24/7

24MEDIA NETWORK