Αντί για Μπάρτσα, θα πάρει... σύνταξη στην Παρί

Ο Άνχελ Ντι Μαρία τα βρήκε σε όλα με την Παρί και θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, τουλάχιστον μέχρι το 2021. Ο Αργεντινός είχε παραδεχθεί τον περασμένο Μάιο ότι σκεφτόταν να φύγει από την ομάδα, αλλά ο Τόμας Τούχελ του άλλαξε... μυαλά, δίνοντας του χώρο και χρόνο.

Αντί για Μπάρτσα, θα πάρει... σύνταξη στην Παρί

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε φερόταν να ενδιαφέρεται "ζεστά" για τον Άνχελ Ντι Μαρία, όλους τους... μεταγραφικούς μήνες που πέρασαν, ωστόσο πρόταση από την Καταλονία για τον Αργεντινό σταρ δεν ήρθε ποτέ.

Ακόμη και ο ίδιος ο Ντι Μαρία είχε παραδεχθεί δημόσια ότι σκέφτεται να φύγει από το Παρίσι, κι ότι η Μπαρτσελόνα ήταν ο πιθανότερος προορισμός...

Εν τέλει, τα πάντα ανατράπηκαν, αφού ο 30χρονος winger, όχι μόνο δεν θα φύγει από την Παρί, αλλά θα πάρει και... σύνταξη από τους Άραβες! Σύμφωνα με το "RMC", o Αργεντινός κατόπιν εισήγησης του Τόμας Τούχελ, συμφώνησε στα πάντα με τη διοίκηση του κλαμπ και θ' ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2021.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ντι Μαρία βρίσκεται στο Παρίσι από το 2015, όταν η Μάντσεστερ τον πούλησε στη γαλλική ομάδα έναντι 63.000.000 ευρώ. Την τριετία που ακολούθησε και ειδικότερα μετά την έλευση του Νεϊμάρ, πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για το μέλλον του Αργεντινού, όμως τα πάντα έπεσαν στο κενό έπειτα από την τελευταία εξέλιξη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK