Αποφασισμένη η Παρί να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του Κριστιάνο

Πέρα από ένα Μουντιάλ, τι άλλο επιθυμεί σαν "τρελός" (και δεν το κρύβει κιόλας) ο Κριστιάνο Ρονάλντο; Μα, να γίνει ο πλουσιότερος ποδοσφαιριστής του κόσμου, αυτός που θα βλέπει από ψηλά Μέσι και Νεϊμάρ. Η Ρεάλ δεν του κάνει το χατήρι, τα πετροδόλαρα όμως "ναι"!

Αποφασισμένη η Παρί να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του Κριστιάνο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άρχισε το Μουντιάλ με χατ-τρικ κόντρα στους Ισπανούς και... γαργάλισε τις τσέπες των Αράβων της Παρί που έχουν δείξει πως δεν "μασάνε" από υψηλές απαιτήσεις. Πληρώνουν όσο όσο για να πετυχαίνουν μεγάλες μεταγραφές όπως αυτή του Νεϊμάρ το περασμένο καλοκαίρι.

Επί του θέματος...

Αυτή τη στιγμή το μέλλον του Πορτογάλου είναι αβέβαιο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 33χρονος σταρ "πνίγεται" που δεν είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του κόσμου, ούτε καν ο δεύτερος για την ακρίβεια, αφού Μέσι και Νεϊμάρ παίρνουν τα διπλά από εκείνον.

Η "βασίλισσα" δεν δείχνει διατεθειμένη να του προσφέρει τα 50.000.000 ευρώ ετησίως που θέλει ο Ρονάλντο για να ικανοποιηθεί, δίνοντάς του συμβόλαιο -σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα- ύψους 25.000.000 ευρώ (μόνο).

Εδώ είναι που έρχονται οι Άραβες της Παρί. Στην Ισπανία και τη Γαλλία ρεπορτάζ υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο κλαμπ θέλει τον Κριστιάνο το καλοκαίρι στο Παρίσι, προσφέροντάς του την χαρά να είναι ο πρώτος των πρώτων και στα χρήματα!

Αν ισχύουν, λοιπόν, αυτά που γράφονται στις δύο χώρες, τότε η ομάδα του Νεϊμάρ θα δώσει "μυθικό" συμβόλαιο 50.000.000 ευρώ -ετησίως- στον CR7, γεγονός που κατά κύριο λόγο θα του καλύψει το μεγάλο του απωθημένο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK