Η Παρί τους πρόλαβε ΟΛΟΥΣ και ανακοινώνει άμεσα Μπουφόν!

Ο Τζίτζι Μπουφόν αγωνίστηκε το Σάββατο για τελευταία φορά με τη φανέλα της Γιουβέντους και πλέον είναι έτοιμος για... Παρίσι. Διαβάστε πότε αναμένεται η ανακοίνωση της Παρί Σεν Ζερμέν!

Η Παρί τους πρόλαβε ΟΛΟΥΣ και ανακοινώνει άμεσα Μπουφόν!

Το περασμένο Σάββατο έκλεισε ένα τεράστιο κεφάλαιο στην καριέρα του Τζανλουίτζι Μπουφόν καθώς απέναντι στην Ελλάς Βερόνα φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της Γιουβέντους μετά από 17 χρόνια παρουσίας σε αυτήν, ωστόσο όλα δείχνουν πως μετράει ήδη αντίστροφα για να ανοίξει νέο κεφάλαιο...

Τα 40 χρόνια δεν συνιστούν ταμπού ούτε για τον Μπουφόν ούτε για τους αρκετούς μνηστήρες που εμφανίστηκαν με διάθεση να τον αποκτήσουν και σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από την Ιταλία, η μεγάλη νικήτρια στο σπριντ για την απόκτησή του είναι η Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Παρί τους πρόλαβε ΟΛΟΥΣ και ανακοινώνει άμεσα Μπουφόν!

Οι άνθρωποι των πρωταθλητών Γαλλίας θέλουν τον Μπουφόν σαν... τρελοί αφού θεωρούν πως μπορεί να εμπνεύσει τόσο εντός γηπέδου όσο και στα αποδυτήρια με την προσωπικότητά του και για αυτό έφτασαν σε συμφωνία μαζί του για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2020!

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα από την πατρίδα του Μπουφόν αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση του deal την ερχόμενη Τετάρτη (23/5), με τον παίκτη, τον μάνατζέρ του και τους ανθρώπους της Παρί να διευθετούν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας Δευτέρα και Τρίτη...

Το μόνο που απομένει είναι να γίνει γνωστή και η τιμωρία που θα επιβάλλει η UEFA στον παίκτη για τις δηλώσεις που έκανε κατά της διαιτησίας μετά τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από την Ρεάλ στα προημιτελικά του Champions League, και δεν αποκλείεται, αν επιβληθεί ποινή, να υπάρχει κάποια σχετική ρήτρα στο νέο του συμβόλαιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK