Μέχρι και η Φιορεντίνα είπε "όχι" στον Ραμαντάνι γι' αυτόν

Ο Φάλι Ραμαντάνι σύμφωνα με γαλλικά και ιταλικά δημοσιεύματα βρίσκεται... non stop στο γραφείο του τις τελευταίες ημέρες για να καταφέρει να βρει ομάδα σε Ισπανό ποδοσφαιριστή που έχει πάρει την κατηφόρα. Μέχρι και η Φιορεντίνα που του κάνει... καλές του είπε "όχι ευχαριστούμε" όταν της τον πρότεινε.

Μέχρι και η Φιορεντίνα είπε "όχι" στον Ραμαντάνι γι' αυτόν

Όταν ο Φάλι Ραμαντάνι προτείνει ποδοσφαιριστή στην Φιορεντίνα, κατά 99,9% η μεταγραφή θα γίνει...

Μόνο που στην περίπτωση του Χεσέ, ακόμη και οι διοικούντες των "βιόλα" τελείωσαν τη συζήτηση σε χρόνο dt.

Ο γνωστός ατζέντης, λοιπόν, σύμφωνα με γαλλικά και ιταλικά Μέσα έχει αναλάβει να "αναστήσει" με κάποιο τρόπο την καριέρα του 25χρονου.

Ο ποδοσφαιριστής είχε παίξει δανεικός πέρυσι στην Στόουκ, επιστρέφοντας όμως στην Παρί που ανήκει, ο Τούχελ δεν πέταξε δα και τη σκούφια του. Ο Χεσέ είχε αρχίσει σούπερ στη Ρεάλ Μαδρίτης, πουλήθηκε στους Άραβες έναντι 25.000.000 ευρώ, όμως αντί να "ανέβει" παίρνοντας παιχνίδια στα πόδια του, εκείνος άρχισε να πέφτει κυρίως λόγω εξωαγωνιστικών ζητημάτων.

Το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους εκπνέει το 2021, ωστόσο αν έρθει μία ικανοποιητική πρόταση κανείς στην πρωτεύουσα δεν θα βρεθεί για να πει "όχι".

Αυτή την προσφορά, λοιπόν, ψάχνει να βρει ο Ραμαντάνι από την Πάρμα, πλέον. Εφόσον τον... ακύρωσε η Φιορεντίνα, ο πολυμήχανος ατζέντης χτύπησε την πόρτα των νεοφώτιστων στην πρώτη κατηγορία και περιμένει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK