Από την πρώτη προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν έλειπαν μόνο οι κορνέδες

Οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν έκαναν την πρώτη προπόνηση μετά από το κάζο κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα στο 'Παρκ ντε Πρενς' για λόγους ασφαλείας. Οι φίλαθλοι τους βρήκαν...

Από την πρώτη προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν έλειπαν μόνο οι κορνέδες

Η Παρί Σεν Ζερμέν προσπαθεί να επιστρέψει στην κανονικότητα, όμως η ντροπή από τον αποκλεισμό κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ξεπλένεται έτσι εύκολα.

Η ήττα στο 'Παρκ ντε Πρενς' με 1-3 από τους 'κόκκινους διαβόλους' και η έξοδος των πρωταθλητών Γαλλίας για ακόμα μία φορά στα πρώτα νοκ άουτ του Champions League έχουν... πλημμυρίσει δυσάρεστα συναισθήματα τους φίλους της ομάδας, που βλέπουν όλη αυτήν τη νέα, αραβική 'σελίδα' στην ιστορία της ομάδας να γυρίζει χωρίς αποτελέσματα σε διεθνές επίπεδο.

Η απογοήτευση έχει εξαπλωθεί μέχρι την άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού, αφού στο Σιάτλ, ο τοπικός σύνδεσμος οπαδών της Παρί ακύρωσε τη δημόσια προβολή του επερχόμενου Classique με αντίπαλο τη Μαρσέιγ στο Παρίσι, λόγω των τελευταίων εξελίξεων.

Οι φίλαθλοι εντός Γαλλίας και δη εντός πρωτεύουσας είναι ακόμα πιο σκληροί, όπως απέδειξαν την Κυριακή. Η προπόνηση είχε μετακομίσει από το Καμπ ντε Λοζ στο γήπεδο της Παρί για λόγους ασφαλείας. Ορισμένοι οπαδοί είχαν γράψει συνθήματα στο προπονητικό κέντρο εκφράζοντας την οργή τους, κάτι που ανησύχησε τους ανθρώπους της ομάδας.

Ήταν η πρώτη προπόνηση μετά από τον επίμαχο αγώνα, αφού ο Τόμας Τούχελ είχε δώσει ρεπό 4 ημερών στους παίκτες του, μιας και δεν υπήρχε υποχρέωση για το πρωτάθλημα. Ο αγώνας με τη Ναντ αναβλήθηκε λόγω διαδηλώσεων στη γαλλική πόλη που δεν επέτρεπε στην αστυνομία να διασφαλίσει την τάξη στο παιχνίδι.

Αυτό δεν εμπόδισε περίπου 500 φίλους της Παρί να βρεθούν στο 'Παρκ ντε Πρενς'. Οι πλέον φανατικοί, πιθανότατα μέλη των Boulogne Boys, άναψαν μέχρι και πυρσούς περιμένοντας τους παίκτες να τους πλησιάσουν για να ζητήσουν συγγνώμη και για να δώσουν εξηγήσεις.

Όταν οι ποδοσφαιριστές έκαναν την εμφάνισή τους μετά από το τέλος της προπόνησης και προσέγγισαν το πέταλο των φανατικών, άρχισαν έντονες αποδοκιμασίες. Γιουχαΐσματα, ύβρεις, συνθήματα, όλα ήταν στο μενού των οπαδών που δεν μπορούσαν να χωνέψουν πώς ήρθε ακόμα ένας αποκλεισμός.

Οι φίλαθλοι στοχοποίησαν και ορισμένους παίκτες, όπως ο Αντριάν Ραμπιό, που αποτελεί 'ξένο σώμα' για την ομάδα από την αρχή του έτους, μετά από την άρνησή του να υπογράψει ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο αρχηγός Τιάγκο Σίλβα πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να μιλάει. Δεν έπεισε τους φίλους της Παρί, που τον αποδοκίμασαν έντονα. Την ίδια τύχη είχε ο Μαρκίνιος, ο οποίος επίσης μίλησε από μικροφώνου.

Υπήρχε, πάντως, κι ένας ποδοσφαιριστής που γλίτωσε από τις αποδοκιμασίες. Ο Έντινσον Καβάνι αποθεώθηκε, αφού ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου δεν φέρει ευθύνη γι' αυτό που συνέβη. Ήταν τραυματίας και μάλιστα μπήκε αλλαγή στο 95' κόντρα στη Γιουνάιτεντ, χωρίς να μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση. Οι υπόλοιποι, έζησαν αυτό:









News 24/7

24MEDIA NETWORK