Στον πάγκο ο Μπουφόν; Αδιαφορεί ο ιδιοκτήτης...

Ο Τόμας Τούχελ αποφάσισε να αφήσει στον πάγκο τον Τζίτζι Μπουφόν και να δώσει φανέλα βασικού στον Αλφόνς Αρεολά όμως για τον ιδιοκτήτη της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ο Ιταλός είναι... άλλη κλάση. Τι εγκώμια αφιέρωσε στο δίδυμο Νεϊμάρ-Εμπαπέ και τι σπόντα πέταξε στην Ρεάλ για το φλερτ της με τον Βραζιλιάνο.

PSG's new signing goalkeeper Gianluigi Buffon, right, poses with Paris Saint-Germain's Qatari chairman and CEO Nasser Al-Khelaifi during his official presentation at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Monday, July 9, 2018. Free agent Gianluigi Buffon signed for Paris Saint-Germain last Friday. The veteran goalkeeper penned a one-year deal at the French champion with the option for an additional season. (AP Photo/Jean-Francois Badias)
PSG's new signing goalkeeper Gianluigi Buffon, right, poses with Paris Saint-Germain's Qatari chairman and CEO Nasser Al-Khelaifi during his official presentation at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Monday, July 9, 2018. Free agent Gianluigi Buffon signed for Paris Saint-Germain last Friday. The veteran goalkeeper penned a one-year deal at the French champion with the option for an additional season. (AP Photo/Jean-Francois Badias) AP PHOTO/JEAN-FRANCOIS BADIAS

Στο δίλημμα Αρεολά-Μπουφόν ο Τόμας Τούχελ κατέληξε στον πρώτο για βασικό κάτι που σημαίνει πως ο εμβληματικός Ιταλός θα έχει ρόλο αναπληρωματικού στην παρούσα φάση στην Παρί Σεν Ζερμέν, παρόλα αυτά ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί δεν σταματά να αποθεώνει τον πρώην κίπερ της Γιουβέντους σε κάθε ευκαιρία.

Η τελευταία του δόθηκε μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε στην "Marca", με τον ισχυρό άνδρα των πρωταθλητών Γαλλίας να μιλάει για τον Μπουφόν αλλά και για τους Νεϊμαρ και Εμπαπέ, όπως επίσης και για την προσπάθεια της Ρεάλ να "αρπάξει" τον Βραζιλιάνο αλλά και το μεγάλο στόχο που είναι το UCL.

ΤΑ ΠΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΑΛ ΚΕΛΑΪΦΙ:

"Ο Μπουφόν είναι θρύλος και η εμπειρία του είναι αναγκαία. Για μας συνιστά υπερηφάνεια ότι εκπροσωπεί τα χρώματά μας".

"Ο Εμπαπέ είναι ήδη ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Το να παίρνεις Μουντιάλ σε τέτοια νεαρή ηλικία και να παίζεις όπως ο Κιλιάν είναι κάτι το εκπληκτικό. Θέλει πάντα να νικάει, όπως ο Καβάνι και ο Ντι Μαρία".

"Σίγουρα αυτή θα είναι η χρονιά του Νεϊμαρ, είναι ευτυχισμένος και έχει μεγάλα κίνητρα. Τον έχουμε ανάγκη, θέλει να πάρει νίκες μαζί μας".

"Μας χρειάζεται και λίγη τύχη για να κατακτήσουμε το Champions League".

"Eίμαι στενοχωρημένος με τις συνεχείς φήμες για τον Νεϊμάρ. Εμείς σεβόμαστε την Ρεάλ, ελπίζω και αυτοί να σέβονται εμάς. Είναι σημαντικό για όλους μας να μην δουλεύουμε πίσω από τις κουρτίνες..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK