Βρέθηκε το γκολ που συνδέει Εμπαπέ και Ροναλντίνιο!

Ο ένας έπαιξε στην Παρί Σεν Ζερμέν από το 2001 μέχρι το 2003 ενώ ο άλλος άρχισε τα μαγικά του στο Παρίσι από το 2018. Και όμως εδώ υπάρχει πλέον κάτι που συνδέει Ροναλντίνιο-Εμπαπέ! Ένα γκολ...

Βρέθηκε το γκολ που συνδέει Εμπαπέ και Ροναλντίνιο!

Ο Κιλιάν Εμπαπέ άρχισε φορτσάτος στη φετινή δεύτερη σεζόν του με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν στην Ligue 1 και η καλύτερη απόδειξη ήρθε το απόγευμα του Σαββάτου, όταν σκόραρε δις στο φινάλε και οδήγησε την ομάδα του στο 3-1 επί της Γκινγκάμπ στο "Stade municipal de Roudourou".

Το ένα μάλιστα από τα δύο γκολ που πέτυχε ο 19χρονος φορ έκανε "κλικ" στους ανθρώπους των Παριζιάνων αφού τους ταξίδεψε νοερά στο χρόνο και συγκεκριμένα τους μετέφερε 15 χρόνια πίσω.

Τότε που ένας άλλος σούπερ σταρ της ομάδας, εκείνη την εποχή, πετύχαινε σε ηλικία 23 ετών ένα πανομοιότυπο γκολ με αυτό του Εμπαπέ, με τον ίδιο αντίπαλο, στο ίδιο γήπεδο, στην ίδια εστία, με παρόμοιο τρόπο.

Αυτός ήταν ο Ροναλντίνιο, λίγο βγάλει από πάνω του τη φανέλα της Παρί για να φορέσει εκείνη της Μπαρτσελόνα, με την ομάδα της "Πόλης του Φωτός" να κάνει λόγο για... ντεζά βου και να έχει απόλυτο δίκιο.

Δεν μας πιστεύετε. Το video (με τα δύο γκολ) για του λόγου το αληθές...

News 24/7

24MEDIA NETWORK