"Πωλείται με 75.000.000 ευρώ ο Χάμες"

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της ισπανικής "Μarca", η Ρεάλ θα πρέπει να δώσει το ποσό των 75 εκατομμυρίων ευρώ αν θέλει να κάνει δικό της τον Κολομβιανό σταρ της Μονακό, Χάμες Ροντρίγκες.

"Πωλείται με 75.000.000 ευρώ ο Χάμες"
© AP

Τα βλέμματα των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών συλλόγων έχει τραβήξει ο Χάμες Ροντρίγκες μετά και τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Τα πέντε γκολ που έχει πετύχει σε τέσσερις αγώνες για την Κολομβία, έχουν κάνει την Ρεάλ Μαδρίτης να εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του.

Δυστυχώς για τους Μαδριλένους ωστόσο, ο παίκτης ανήκει σε μια αρκετά άνετη ομάδα όσον αφορά τα οικονομικά της, μιας και ιδιοκτήτης της είναι ο Ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ. Οπότε δεν "καίγεται" να πουλήσει το αστέρι της.

Ο παίκτης επιπλέον μετακόμισε στο Μονακό το προηγούμενο καλοκαίρι έναντι του ποσού των 45.000.000 ευρώ κι όπως είναι λογικό οι Μονεγάσκοι αξιώνουν ένα πολύ μεγαλύτερο ποσό για να μπουν έστω και σε συζητήσεις με άλλη ομάδα.

"Πωλείται με 75.000.000 ευρώ ο Χάμες"

Το ποσό αυτό σύμφωνα με την ισπανική "Marca" αγγίζει τα 75.000.000 ευρώ, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να καλείται για ακόμη ένα καλοκαίρι να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Όσον αφορά τον Χάμες, όπως έχει δηλώσει θα τον ενδιέφερε αρκετά μια μετακόμιση στην Ισπανία και δη στην Ρεάλ, που "είναι ο αγαπημένος του σύλλογος".

Το ίνδαλμα του Κολομβιανού είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ μάνατζέρ του είναι ο γνωστός Πορτογάλος, Ζόρζε Μέντες που συνεργάζεται στενά με τους "μερένγκες", έχοντας κλείσει γι΄αυτούς αρκετές συμφωνίες.

Τέλος, όπως η υπογραμμίζει η "Marca" ένας εκ των Ντι Μαρία, Μοράτα, Κεντίρα, Κοεντράο ή Ιγιαραμέντι θα μπορούσε να δοθεί ως αντάλλαγμα για να ολοκληρωθεί η μετακόμιση του Χάμες Ροντρίγκες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK