Δωρεά 10.000 ευρώ στην πρώην ομάδα του για να επιβιώσει

Ο διεθνής Τυνήσιος Ουαμπί Καζρί δεν λησμονεί από που άρχισε την καριέρα του και όλα όσα του προσέφερε η Μπαστιά στη διαμόρφωση αυτής.

Tunisia's Wahbi Khazri, left, passes the ball as Panama's Gabriel Gomez tries to stop him during the group G match between Panama and Tunisia at the 2018 soccer World Cup at the Mordovia Arena in Saransk, Russia, Thursday, June 28, 2018. (AP Photo/Darko Bandic)
Ουαμπί Καζρί AP PHOTO/DARKO BANDIC

Στα μέσα Ιουλίου η μεταγραφή του Ουαμί Καζρί από τη Σάντερλαντ κόστισε στη Σεντ Ετιέν 7 εκατομμύρια ευρώ. Ο ίδιος ήθελε πολύ να επιστρέψει στη Γαλλία, αφού ο δανεισμός του στη Ρεν την περυσινή σεζόν τον ωφέλησε πολύ, και οι "στεφανουά" τού έδωσαν αυτό που ζητούσε: σε χρόνο, ρόλο και φυσικά χρήματα.

Ένα (μικρό) μέρος των οποίων κατέληξε στο ταμείο της Μπαστιά.

Ο μουντιαλικός Τυνήσιος μεσοεπιθετικός έκλεισε μια 10ετία στην ομάδα της Κορσικής (2004-14) και μέσω αυτής έφτιαξε το όνομά του στην αγορά, φτάνοντας να κοστολογείται +10 εκατομμύρια. Γεννημένος μάλιστα στην Κορσική, λάτρεψε τον τόπο και αυτήν την ομάδα, με αποτέλεσμα να τη θεωρεί δικό του κομμάτι.

Εξ ου και τα 10 χιλιάρικα που έστειλε με επιταγή προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια αποφυγής της χρεοκοπίας. Κίνηση που επικοινωνήθηκε από μεγάλα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Τα χρήματα πολλά δεν είναι, σημαντικά ωστόσο για τους "μπλε", οι οποίοι από πέρυσι κατρακύλησαν στην πέμπτη κατηγορία λόγω οικονομικής ανεπάρκειας και συνεχίζουν σ' αυτήν με στόχο χρόνο με το χρόνο να επανέλθουν στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Γαλλίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK