Ο Ζιντάν έχει ήδη δεδομένο τον επόμενο σταθμό της καριέρας του

Μπορεί να βρίσκεται στον πάγκο της Ρεάλ, έχοντας πολλές πιθανότητες να παραμείνει, αν κατακτήσει και πάλι το Champions League. Σε περίπτωση όμως που δεν συνεχίσει στη "Βασίλισσα", δεν πρέπει να ανησυχεί και πολύ, καθώς έχει ήδη δέσει τον... γάιδαρό του.

Real Madrid coach Zinedine Zidane arrives for the Champions League semifinal second leg soccer match between Real Madrid and FC Bayern Munich at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, May 1, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid coach Zinedine Zidane arrives for the Champions League semifinal second leg soccer match between Real Madrid and FC Bayern Munich at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, May 1, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP IMAGE

Ο μεγάλος τελικός του Champions League πλησιάζει και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να διατηρήσει τα σκήπτρα της για τρίτη διαδοχική χρονιά, αν καταφέρει να επιβληθεί κόντρα στην εντυπωσιακή εφέτος Λίβερπουλ.

Αυτή η κατάκτηση δεν θα ανέβαζε μόνο τη "βασίλισσα" στις 13 ευρωπαϊκές κούπες του θεσμού, αλλά θα κράταγε και τον Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της ομάδας, παρά τη κακή πορεία στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ωστόσο, αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί και οι Μαδριλένοι δεν φτάσουν σε κάποια διάκριση την τρέχουσα σεζόν, τότε πολύ πιθανόν ο Γάλλος προπονητής να απομακρυνθεί από τον Φλορεντίνο Πέρεθ και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Φέρεται μάλιστα αυτός να έχει βρεθεί ήδη, παρότι το συμβόλαιο του με τους "μερένγκες" λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Σύμφωνα με την ισπανική El Confidencial, η Γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ήρθε πρόσφατα σε επαφή με τον 46χρονο κόουτς προκειμένου ν' αναλάβει την Εθνική της χώρας του. Το συμβόλαιο του Ντιντιέ Ντεσάμπ μπορεί να λήγει σε 2 χρόνια, αλλά το μέλλον του στους "πετεινούς" μοιάζει δυσοίωνο, ειδικά αν δεν καταφέρουν να φτάσουν το καλοκαίρι στη κατάκτηση του Μουντιάλ.

Ο Ζιντάν ξεκαθάρισε ότι έχει ακόμα συμβόλαιο με τη Ρεάλ και πως πρόκειται να το εξαντλήσει, χωρίς όμως να απορρίπτει την προσφορά των συμπατριωτών του. Πάντως, άμα τελικά ο τεχνικός πάρει... διαζύγιο με τον σύλλογο, τότε δεν αποκλείεται ο επόμενος σταθμός της καριέρας του να τον βρει μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότητα της χώρας του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK