Απαντάει στην Μπαρτσελόνα με σταρ της Ρεάλ η Μπάγερν!

Η Μπαρτσελόνα έδωσε 120+40.000.000€ για τον Φιλίπε Κουτίνιο τον Γενάρη και η Μπάγερν Μονάχου θέλει να απαντήσει... αρπάζοντας πρωτοκλασάτο αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης! Πάνω από 100.000.000€ το deal που αλλάζει τα δεδομένα.

Real Madrid's Gareth Bale, left, is congratulated by teammates after scoring the second goal during a Spanish La Liga soccer match between RC Celta and Real Madrid at the Balaidos stadium in Vigo, Spain, Sunday, Jan. 7, 2018. (AP Photo/Lalo R. Villar)
real madrid panigiriki bale cristiano AP IMAGES

Τα καλά χρόνια των Άριεν Ρόμπεν και Φρανκ Ριμπερί είναι πλέον πίσω. Έχουν ξεπεράσει τα 33 και οι τραυματισμοί τους έχουν... τσακίσει. Ναι μεν προσφέρουν λίγα αλλά ποιοτικά λεπτά, όμως η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου σκέφτεται την επόμενη μέρα με σκοπό να παραμείνει ανταγωνιστική απέναντι στα... θηρία.

Σύμφωνα με το Don Balon οι Βαυαροί έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στην Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ! Μάλιστα το ποσό που προσφέρουν στην "βασίλισσα" φτάνει τα 100.000.000€!

Είναι άγνωστο αν το deal ολοκληρωθεί τον Γενάρη ή το καλοκαίρι. Το σίγουρο, σύμφωνα με το δημοσίευμα πάντα, είναι πως οι Γερμανοί εμφανίζονται αποφασισμένοι να αποκτήσουν τον Ουαλό επιθετικό.

Την ίδια ώρα ο Φλορεντίνο Πέρεθ αναζητεί πόρους με σκοπό να ανανεώσει την... γερασμένη "βασίλισσα", με σκοπό να αποκτήσει παίκτες από το πάνω-πάνω ράφι και να κοντράρει στα ίσα την Μπαρτσελόνα που κάνει... περίπατο στην Ισπανία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK