Πεντάρα η Μπάγερν, μουρμούρα ο Ρόμπεν

Πρώτα είχε πρόβλημα με τον Κάρλο Αντσελότι και ο Ιταλός έφυγε. Τώρα άφησε αιχμές κατά του Γιουπ Χάινκες! Ο Άριεν Ρόμπεν παρά την πεντάρα της Μπάγερν κόντρα στην Μπεσίκτας, εξέφρασε τα παράπονα του για το γεγονός πως δεν ξεκίνησε βασικός.

Bayern's Arjen Robben, right, touches hands with coach Jupp Heynckes after his substitution during the German Soccer Bundesliga match between FC Bayern Munich and FC Augsburg in Munich, Germany, Saturday, Nov. 18, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Arjen Robben Jupp Heynckes AP IMAGES

Το βράδυ της Τρίτης η Μπάγερν διέλυσε με 5-0 την Μπεσίκτας στο Μόναχο και πλέον ο επαναληπτικός για τους "16"του Τσάμπιονς Λιγκ στην Τουρκία, έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι περισσότεροι παίκτες των "Βαυαρών" χαμογελούσαν μετά το σφύριγμα της λήξης, όχι όμως όλοι.

Ο Άριεν Ρόμπεν, σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, ήταν δυσαρεστημένος με το γεγονός πως κάθισε στον πάγκο ( μπήκε ως αλλαγή στο 44' στη θέση του τραυματία Χάμες) και δεν δίστασε να ρίξει... καρφιά σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα!

"Όλοι θέλουν να παίζουν σε αυτά τα παιχνίδια, το ίδιο κι εγώ. Είναι οδυνηρό όταν δεν αγωνίζομαι", είπε αρχικά και συνέχισε: "Αν πω τι σκέφτομαι τώρα, αύριο θα με καλέσει στο γραφείο του ο Ρουμενίγκε (πρόεδρος της Μπάγερν)".

Ο Χάινκες δεν άφησε να πέσει κάτω η δήλωση του Ολλανδού και απάντησε πως: "Καταλαβαίνω όταν ένας παίκτης δεν είναι ευχαριστημένος όταν δεν παίζει από την αρχή. Είναι κατανοητό. Πρέπει όμως να κάνω αυτό που πιστεύω πως είναι σωστό για την ομάδα. Όλοι πρέπει να το αποδεχτούν".

Θυμίζουμε πως στο ξεκίνημα της σεζόν ο Άριεν Ρόμπεν πρωτοστάτησε στην "επανάσταση" κατά του Κάρλο Αντσελότι, με αποτέλεσμα ο Ιταλός τεχνικός να απολυθεί. Οι "φίλοι Ρόμπεν" τον κατηγόρησαν πως έκανε χαλαρές προπονήσεις και το κλίμα εντός της Μπάγερν δεν άργησε να χαλάσει.

AP Photo/Matthias Schrader

News 24/7

24MEDIA NETWORK