Πώς ο Ζάχαβι αλλάζει την... ιστορία της Μπάγερν!

Ο μεγαλοατζέντης Πίνι Ζάχαβι, γνωστός στην Ελλάδα για τις "χρυσές" δουλειές με τον Ολυμπιακό, αποτελεί άνθρωπο... κλειδί στην επόμενη μέρα της Μπάγερν Μονάχου. Ποιες οι κινήσεις του Ισραηλινού που... ξύπνησαν το γερμανικό "θηρίο".

Πώς ο Ζάχαβι αλλάζει την... ιστορία της Μπάγερν!
Λεβαντόφσκι

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι άλλαξε μάνατζερ για να φύγει από την Μπάγερν, αφήνοντας την καριέρα του στα χέρια του... χρυσοδάχτυλου Πίνι Ζάχαβι.

Ο agent που ανεβοκατεβάζει... κυβερνήσεις στο ποδόσφαιρο είναι πεπεισμένος πως θα στείλει τον Πολωνό "μπόμπερ" στη Ρεάλ Μαδρίτης, γεγονός που έχει κάνει την Μπάγερν Μονάχου να σκέφτεται την επόμενη μέρα, χωρίς τον Ρόμπερτ.

Είναι τόσο σίγουροι στη Βαυαρία ότι θα χάσουν τον 29χρονο φορ, ειδικά από τη στιγμή που μπήκε στην υπόθεση ο Ζάχαβι, που ήδη έχουν έτοιμο πλάνο, όχι μόνο για τον αντικατάσταση του "Λέβα", αλλά και για νέο προπονητή που θα... φέρει συγκεκριμένο φορ στην ομάδα.

Σύμφωνα με τη " MARCA", το διοικητικό επιτελείο του γερμανικού κλαμπ θα προσπαθήσει ν' αλλάξει τις ισορροπίες στο ευρωπαϊκό, επιχειρώντας να φέρει ως προπονητή τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ο οποίος με τη σειρά θα του θα πείσει τον Χάρι Κέιν να έρθει μαζί του.

Μεγαλεπήβολα σχέδια που αν βγουν στην Μπάγερν, τότε πράγματι θα υπάρξουν... ταραχές στο χώρο του ποδοσφαίρου!

News 24/7

24MEDIA NETWORK