Οι Ρώσοι επέστρεψαν και... θύμισαν στον Κυριάκο γιατί δεν έγινε ο πρώτος... Ρέτσος!

Τα δημοσιεύματα που θέλουν την Κρασνοντάρ να ενδιαφέρεται για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο θύμισαν την εποχή που ο 26χρονος έχασε την ευκαιρία να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής, αρνούμενος εκατομμύρια ρούβλια του... Σπαλέτι.

Οι Ρώσοι επέστρεψαν και... θύμισαν στον Κυριάκο γιατί δεν έγινε ο πρώτος... Ρέτσος!

Μετά τον ΠΑΟΚ, ενδιαφέρον για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο παρουσιάζεται από τα γερμανικά μίντια να έχει δείξει η ρώσικη Κρασνοντάρ.

Οι Ρώσοι, μάλιστα, γράφτηκε στη Γερμανία ότι έχουν ήδη ταξιδέψει στο Αμβούργο για να διαπραγματευτούν την απόκτηση του 26χρονου στόπερ.

Το ενδεχόμενο να πάει ο Παπαδόπουλος στην Κρασνοντάρ έφερε ξανά στην επιφάνεια την ιστορία του 2012, τότε που ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έχασε την ευκαιρία να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής, μόλις στα 20 του χρόνια.

Τον Αύγουστο της προαναφερθείσας χρονιάς, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι ήθελε τον Παπαδόπουλο στη Ζενίτ και η διοίκηση της ομάδας από την Αγία Πετρούπολη έφτασε να προσφέρει στην Σάλκε 18.000.000 ευρώ (φημολογείται ότι πήγε μέχρι τα 20.000.000 ευρώ)!

Ωστόσο, ο Παπαδόπουλος και οι “βασιλικοί μπλε”αποφάσισαν να πουν “όχι” στους Ρώσους, καθώς θεωρούσαν ότι ο Έλληνας παίκτης μπορούσε να εξελιχθεί περισσότερο και στο μέλλον να φέρει πολλά περισσότερα εκατομμύρια στα ταμεία.

Πέραν των 18.000.000 ευρώ, ο Κυριάκος θα λάμβανε ο ίδιος 3.000.000 ευρώ ετησίως, όμως δεν ενέδωσε. Τρία χρόνια μετά (2015), ο Έλληνας άσος δεν έφερε τα... διπλά στη Σάλκε, ούτε τα μισά, αφού πουλήθηκε στην Λεβερκούζεν έναντι 6.000.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK