Το υπερήφανο ποστάρισμα του Πέτριτς για το δράμα του Αμβούργου

Το Αμβούργο ζει για πρώτη φορά στην ιστορία του τον εφιάλτη του υποβιβασμού όμως ο Μλάντεν Πέτριτς έσπευσε να "ανεβάσει" τους οπαδούς της μέσω ενός συγκινητικού μηνύματος (VIDEO).

A Hamburg fan lights fireworks when his team relegates for the first time in Geran Bundesliga history during the German Bundesliga soccer match between Hamburger SV and VfL Borussia Moenchengladbach in Hamburg, Germany, Saturday, May 12, 2018. (AP Photo/Michael Sohn)
A Hamburg fan lights fireworks when his team relegates for the first time in Geran Bundesliga history during the German Bundesliga soccer match between Hamburger SV and VfL Borussia Moenchengladbach in Hamburg, Germany, Saturday, May 12, 2018. (AP Photo/Michael Sohn) AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε! Το Αμβούργο έπαιξε με τη φωτιά ουκ ολίγες φορές τα τελευταία χρόνια και τελικά... κάηκε, με το φινάλε της σεζόν στην Bundesliga να βρίσκει μεν την ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου να επικρατεί με 2-1 της Γκλάντμπαχ αλλά να υποβιβάζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στη δεύτερη κατηγορία!

Και αυτό γιατί το θαύμα που περίμενε από το Βόλφσμπουργκ δεν ήρθε ποτέ, με τους "λύκους" να επικρατούν 4-1 της Κολωνίας και να εξασφαλίζουν την 16η θέση, που τους επιτρέπει να διεκδικήσουν την παραμονή μέσα από αγώνες μπαράζ με την 3η της Τσβαϊτελίγκα, Χόλστεν Κιλ.

Το άσχημο είναι πως ο αγώνας του Αμβούργου ήταν επεισοδιακός, με τους οπαδούς να απογοητεύονται από τον υποβιβασμό και να ανάβουν πολλά καπνογόνα, προκαλώντας τη διακοπή του αγώνα για αρκετά λεπτά (συνεχίστηκε με τη βοήθεια της αστυνομίας για να ολοκληρωθεί και να μην τιμωρηθεί ο σύλλογος).

"Όλα τα λεφτά" πάντως ήταν το ποστάρισμα του άλλοτε άσου του Παναθηναϊκού αλλά και του Αμβούργου, Μλάντεν Πέτριτς, ο οποιός έγραψε μεταξύ άλλων στο Instagram: "Αμβούργο, είμαι πραγματικά υπερήφανος για εσένα και θα πρέπει να είσαι και εσύ. Η ομάδα έδωσε τα πάντα προσπαθώντας να πετύχει το αδύνατο.

Η αντίδραση των οπαδών στο τέλος ήταν φανταστική και είναι αντάξια του Αμβούργου. Δυστυχώς ήρθε η στιγμή, όμως όλοι ξέρετε πώς να χαιρετήσετε το Αμβούργο. Με βάση αυτά που είδα τις τελευταίες εβδομάδες, είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψει το Αμβούργο στη μεγάλη κατηγορία από την επόμενη σεζόν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK