Πανηγύρισαν άνοδο στη Bundesliga με... ύμνο Γιουβέντους!

Οι παίκτες της Νυρεμβέργης έγιναν πρώτο θέμα στην Γερμανία όχι απλά επειδή κέρδισαν μαθηματικά την άνοδό τους στην Bundesliga αλλά επειδή το γιόρτασαν τραγουδώντας όλοι μαζί τον ύμνο της Γιουβέντους (VIDEO).

Πανηγύρισαν άνοδο στη Bundesliga με... ύμνο Γιουβέντους!

Τέσσερα χρόνια μακριά από τα μεγάλα σαλόνια συμπλήρωσε η Νυρεμβέργη, με την αναμονή της να λαμβάνει ωστόσο τέλος, αφού με το 2-2 απέναντι στην Σαντχάζουεν πανηγύρισε την επιστροφή της στην Bundesliga και μαθηματικά.

Αυτό πάντως που σχολιάστηκε πολύ στη Γερμανία, ακόμα περισσότερο και από τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας της Νυρεμβέργης ήταν η επιλογή των παικτών να τραγουδήσουν μέσα στο πούλμαν της ομάδας τον ύμνο της... Γιουβέντους, πάνω στα επινίκια.

Για αυτό "ευθύνεται" ο Ενρίκο Βαλεντίνι, 29χρονος Ιταλός αμυντικός που αγωνίζεται εδώ και περίπου έναν χρόνο στην Νυρεμβέργη, με την αγάπη του για την "βέκια σινιόρα" να είναι απαράμιλλη και τους συμπαίκτες του να του κάνουν το χατίρι τραγουδώντας τον ύμνο των "μπιακονέρι" μέσα στο πούλμαν της ομάδας.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως λίγο μετά την κατάκτηση του ιταλικού Κυπέλλου από την Γιουβέντους (4-0 την Μίλαν), μία από τις ομάδες που τη συνεχάρησαν μέσω των social media ήταν και η Νυρεμβέργη...

News 24/7

24MEDIA NETWORK