Ο Ερντογάν... παραβίασε τις σχέσεις Εζίλ - Γκουντογκάν με τη Γερμανία!

Εζίλ και Γκουντογκάν πήγαν για... φωτογράφιση με τον Ερντογάν, αλλά τους βγήκε ξινό γιατί το θέμα έχει πάρει διαστάσεις... διπλωματικού επεισοδίου. Μέχρι και εκτός Μουντιάλ κινδυνεύουν να μείνουν οι δύο σταρ της Πρέμιερ.

Ο Ερντογάν... παραβίασε τις σχέσεις Εζίλ - Γκουντογκάν με τη Γερμανία!

Η κοινή φωτογράφιση των Εζίλ, Γκουντογκάν με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει βγει ξινή στους δύο σταρ της Πρέμιερ, γιατί όσο περνάει η μέρα τόσο οι αντιδράσεις στη Γερμανία κορυφώνονται.

Οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών δεν βρίσκονται σε καλό "φεγγάρι" και δεν είναι λίγες οι πολιτικές δυνάμεις που έσπευσαν να "καταδικάσουν" τη συνάντηση που έγινε στο Λονδίνο.

Βέβαια, το θέμα που όξινε περισσότερο την κατάσταση ήταν το αυτόγραφο του Γκουντογκάν στον "σουλτάνο". Συγκεκριμένα στη φανέλα της Σίτι που έδωσε στον Ερντογάν έγραφε χαρακτηριστικά: " Για τον πρόεδρο μου, με σεβασμό... "

Πλέον, δεν είναι λίγοι αυτοί που ζητούν από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να “κόψει” τους δύο παίκτες από το Μουντιάλ, γιατί φορώντας τη φανέλα της εθνικής Γερμανίας, ενώ φωτογραφίζονται με τον Ερντογάν δείχνουν ασέβεια προς το κράτος δικαίου, τη δημοκρατία, στηρίζοντας τον προεκλογικό του αγώνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK