Φυτανίδης: "Προσοχή στον Φαβάλι"

Τις δικές του συμβουλές στους Δραμινούς ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησής τους στη Λιβαδειά έδωσε ο Σωκράτης Φυτανίδης, ο οποίος με τη φανέλα του Ατρομήτου αντιμετώπισε τον Λεβαδειακό την περασμένη εβδομάδα.

Φυτανίδης: "Προσοχή στον Φαβάλι"
INTIME SPORTS

Ο παίκτης του Ατρομήτου, συνέστησε ιδιαίτερη προσοχή στον Λούκας Φαβάλι (με τον οποίον ήταν συμπαίκτες στο Περιστέρι), λέγοντας πως: "Όλο το παιχνίδι περνάει από τα πόδια του Λούκας Φαβάλι. Δεν πρέπει να τον αφήσουν ούτε μία στιγμή ελεύθερο. Με τις μπαλιές του μπορεί να τρυπήσει την αντίπαλη άμυνα και να δώσει έτοιμα γκολ στους συμπαίκτες του. Είναι το βαρόμετρο για την ομάδα του Λεβαδειακού. Πολύ δουλειά στο χώρο του κέντρου κάνει και ο Γιώργος Ζησόπουλος, ο οποίος τρέχει συνεχώς για να καλύψει χώρους".

Στη συνέχεια δήλωσε πως: "Ο Λεβαδειακός δεν έχει χτυπητές αδυναμίες γιατί τα μειονεκτήματα που έχει ως ομάδα προσπαθεί να τα καλύψει με το τρέξιμο και την αλληλοκάλυψη στην άμυνα. Θα συνιστούσα να παίξει χαμηλά την μπάλα γιατί στο ψηλό παιχνίδι είναι αρκετά καλοί, να σημαδέψει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο με έναν γρήγορο παίκτη που θα τον βγάλει στην πλάτη για να πετύχει το γκολ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK