Πρώτες νίκες για Παναχαϊκή, Παναιγιάλειο και Χανιά (VIDEOS)

Η Παναχαϊκή ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο του Ηρακλή Ψαχνών με 3-0 και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ λίγο αργότερα ο Παναιγιάλειος έπραξε αναλόγως με αντίπαλο τον Πανηλειακό (2-0 στον Πύργο). Με γκολ του Κώστα Μανωλά, τα Χανιά επικράτησαν 1-0 του Φωστήρα.

Πρώτες νίκες για Παναχαϊκή, Παναιγιάλειο και Χανιά (VIDEOS)
INTIME

Με το δεξί άρχισε η Παναχαϊκή τις υποχρεώσεις της στο εφετινό πρωτάθλημα, καθώς επιβλήθηκε 3-0 του Ηρακλή Ψαχνών. Πρωταγωνιστής ήταν ο Φελίπε ντα Κόστα, ο οποίος ετοίμασε το πρώτο γκολ με εκτέλεση κόρνερ στο 21' (σκόρερ ο Μπαλού με κεφαλιά) κι έβαλε το δεύτερο (με, ανύπαρκτο, πέναλτι στο 29'). Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο επιθετικά στο δεύτερο μέρος, αλλά οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού έβρισκαν τρόπους για να παγώνουν το ρυθμό. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με προβολή του Ζόραν Ζλατκόβσκι, έπειτα από γύρισμα του Ματθαίου Μαρουκάκη.

Παναχαϊκή (Σπανός): Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κάργας, Μπαλού, Πατινιώτης, Γκαντιάγκα, Αναστασόπουλος (81' Πλέγας), Στεργίδης (91' Χούσα), Ντα Κόστα (75' Χαρτσιάς), Ζλατκόβσκι, Μαρουκάκης.

Ηρακλής Ψαχνών (Κούτσης): Μανιάτης, Παληγεώργος, Μπακομήτρος, Ραπτάκης, Παπαδόπουλος, Νάκας, Γκεμίσης (81' Λόμπα), Ράντι (86' Κόσουτιτς), Ποσίνκοβιτς (59' Δηλαβέρης), Γουόρντεν, Φλίγκος.

Με χαρακτηριστική ευκολία επετεύχθη η πρώτη νίκη του Παναιγιάλειου στο πρωτάθλημα, αφού με εξαίρεση το δοκάρι του Κωνσταντίνου Νικολόπουλου στο 32', ο Πανηλειακός αφενός δεν ήταν απειλητικός σε κανένα σημείο κι αφετέρου έκανε πολλά λάθη στην άμυνα. Δύο ανύπαρκτα οφσάιντ ανέκοψαν τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων στα πρώτα λεπτά, αλλά στο 42ο λεπτό ουδείς εμπόδισε τον Κρίστιαν Μίλιεβιτς να ανοίξει το σκορ. Το δεύτερο ημίχρονο είχε χαμηλό τέμπο, ελάχιστες ευκαιρίες κι ένα γκολ: του Παναγιώτη Σταμόγιαννου στο 63ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Ντάνιελ Πόνσε και κεφαλιά του Γιάννη Ιωάννου, που διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Πανηλειακός (Καβάλο): Γκίνης, Δημητρουλόπουλος, Γραικός, Φορτούνης, Νικολόπουλος, Εμμανουήλ (77' Σέρα), Μπαξεβάνος, Μαζιώτης (67' Κοτάτης), Κυριακάκης (67' Γεωργόπουλος), Κασνέτσι, Τσίτας.

Παναιγιάλειος (Σεροπιαν): Σταυριανός, Ιωάννου, Τζημογιάννης, Γκοτσούλιας, Σπίνουλας, Νάστος, Σταμογιάννος (85' Τσατσαρής), Πόνσε (67' Ουρτάδο), Μίλιεβιτς (79' Μπουρλάκης), Σκαρτσίλας, Μπούνας.

Πρώτες νίκες για Παναχαϊκή, Παναιγιάλειο και Χανιά (VIDEOS)
INTIME

Η υψηλή θερμοκρασία και η υγρασία δεν εμπόδισε τους παίκτες των Χανίων και του Φωστήρα να προσφέρουν πλούσιο θέαμα. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι απείλησαν κατά βάση με τον Αλέξανδρο Καραγιάννη, ενώ στο δεύτερο η είσοδος του Σάνον Γουέλκαμ ενίσχυσε τη γραμμή κρούσης τους. Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ στο 61' με τον Εμράχ Τσεμπέσι κι απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα στο 71' λόγω αποβολής του Τάσου Παγώνη, ωστόσο ο Κώστας Μανωλάς άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 76', διαμορφώνοντας το τελικό 1-0. Η ομάδα του Κριστόφ Βαζέχα ισοφάρισε τις κόκκινες στο 84' (την αντίκρισε ο Αλέξανδρος Μπίρης), ενώ στο τελευταίο πεντάλεπτο αμφότεροι οι αντίπαλοι είχαν από μία καλή ευκαιρία για γκολ.

Χανιά (Σ. Παπαδόπουλος): Ρίζος, Παγώνης, Μανωλάς, Παπατζίκος, Εσόνο, Σιλιγαρδάκης, Καραγιάννης, Καμινιώτης (46' Γουέλκαμ), Κρητικός, Καραλής (46' Γκούμας), Πάγκαλος.

Φωστήρας (Βαζέχα): Γκέκας, Γρομητσάρης, Μπίρης, Κακαράς, Κρητικός, Μήτκας, Μουστόγιαννης, Μεντί, Τεγούσης (81' Κανελλόπουλος), Ψυχογυιός, Τσεμπέσι (67' Ποτουρίδης).

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

1ος όμιλος

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου

17:00 Χανιά - Φωστήρας 1-0

(76' Μανωλάς)

17:00 Παναχαϊκή - Ηρακλής Ψαχνών 3-0

(21' Μπαλού, 30', πέν. Ντα Κόστα, 94' Ζλατκόβσκι)

19:00 Πανηλειακός - Παναιγιάλειος 0-2

(42' Μίλιεβιτς, 63' Σταμόγιαννος)

Κυριακή 19 Οκτωβρίου

16:00 Αχαρναϊκός - Ερμιονίδα

18:00 ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου

16:00 Καλλιθέα - Άλιμος

Ρεπό: Επισκοπή

2ος όμιλος

Κυριακή 19 Οκτωβρίου

16:00 Αιγινιακός - Αναγέννηση Καρδίτσας

16:00 Απόλλων Καλαμαριάς - Πιερικός

16:00 Φωκικός - Λαμία

16:00 Τύρναβος - Ζάκυνθος

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου

16:00 Αγροτικός Αστέρας - ΑΕΛ

18:00 Ηρακλής - Ολυμπιακός Βόλου

Ρεπό: Εθνικός Γαζώρου

News 24/7

24MEDIA NETWORK