Πρώτο "τρίποντο" για τη Λαμία

Με γκολ του Πίντο στο 74', η Λαμία επικράτησε με 1-0 του Παναιγιάλειου σε ένα κακό παιχνίδι και πανηγύρισε το πρώτο της "τρίποντο" στη Football League.

Πρώτο "τρίποντο" για τη Λαμία
INTIME SPORTS

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Football League πανηγύρισε η Λαμία, η οποία επικράτησε του Παναιγιάλειου με 1-0 στην έδρα της στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής.

Η αναμέτρηση, που ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση εξαιτίας ενός προβλήματος στα δίχτυα του ενός τέρματος ήταν κακή, χωρίς πολλές φάσεις και με πολύ αργό τέμπο. Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα ήρθε στο 74ο λεπτό από τον Πίντο, ο οποίος "εκτέλεσε" αμαρκάριστος με κεφαλιά τον Πίτκα έπειτα από σέντρα του Σερζίνιο.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τη Λαμία, η οποία στην πρεμιέρα της Football League υπέστη βαριά ήττα με 3-0 από την ΑΕΛ. Την ίδια ώρα ο Παναιγιάλειος παραμένει χωρίς νίκη μετά τη "λευκή ισοπαλία" με τον Αχαρναϊκό στην 1η αγωνιστική.

Οι συνθέσεις:

Λαμία: Ρίζος, Ζουλιώτης, Κοντέων, Λεάντρο, Τσαμούρης, Σιλιγαρδάκης, Τριανταφυλλάκος (89' Τόσκας), Νατσιόπουλος (60' Τζόκιτς), Νεόφυτος, Σερζίνιο, Καραλής (67' Πίντο).

Παναιγιάλειος: Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ (56' Σκαρτσίλας), Ιωάννου, Φωτιάς, Κρισμάρεβιτς, Σπίνουλας, Λινάρδος (56' Σταμογιάννος), Πέρεθ (75' Πέριτς), Μπούνας, Μίλιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK