Το απόλυτο η Κέρκυρα, επιτέλους γκολ για τον Παναιγιάλειο, "λευκή" ισοπαλία στην Πάτρα

Το απόλυτο στο πρωτάθλημα της Football League διατήρησε η Κέρκυρα, η οποία επικράτησε της Αναγέννησης Καρδίτσας με 2-0, την ώρα που ο Παναιγιάλειος σκόραρε για πρώτη φορά φέτος και πήρε τη νίκη κόντρα στον Πανελευσινιακό. "Λευκή" ισοπαλία στην Πάτρα, στο Παναχαϊκή-Τρίκαλα.

Το απόλυτο η Κέρκυρα, επιτέλους γκολ για τον Παναιγιάλειο, "λευκή" ισοπαλία στην Πάτρα
INTIME SPORTS

Κέρκυρα-Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

Αποφασισμένη να επιστρέψει όσο πιο γρήγορα γίνεται στη Super League είναι η Κέρκυρα, η οποία επιβεβαίωσε σε ένα ακόμη παιχνίδι πως παραμένει το φαβορί για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Οι "Φαίακες" έκαναν το 3/3 στη Football League, επικρατώντας εντός έδρας της Αναγέννησης Καρδίτσας με 2-0.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Ντουαλά στο 19' παρά την πίεση της Αναγέννησης στο ξεκίνημα του αγώνα, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 28' ο Κόντος, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από ωραία συνεργασία των Ντουαλά και Γκόμες.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Καραγιαννίδης, Γκόμες, Ντιόγκο, Ντατίδης, Ντουαλά, Ζόρμπας, Όμο, Κοντός, Σουάνης

Αναγέννηση Καρδίτσας: Κουτσόπουλος, Σάββας, Μπλέντι, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Ακασού, Καραχάλιος, Μαυρίας, Τσούκαλος, Μπιτέλης, Σκαθαρούδης.

Παναιγιάλειος-Πανελευσινιακός 2-0

Μετά από 278 λεπτά χωρίς γκολ, ο Παναιγιάλειος κατάφερε να βρει για πρώτη φορά δίχτυα στο φετινό πρωτάθλημα της Football League στο ματς με τον Πανελευσινιακό. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15' με τον Πέριτς, ενώ λίγο πριν από το φινάλε δεν έλειψε και η ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων εξαιτίας της μη τήρησης του fair play από τους φιλοξενούμενους.

Μετά τα νεύρα και τις... τέσσερις κίτρινες κάρτες, ο Παναιγιάλειος έφτασε και σε δεύτερο γκολ με τον Τζίλας, σημειώνοντας την πρώτη του νίκη στη Football League για φέτος.

Παναγιάλειος: Πίτκας, Ομάρ, Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Φωτιάς, Σπίνουλας, Λινάρδος, Κρισμάρεβιτς, Μπουρλάκης, Πέριτς, Μίλιτς.

Πανελευσινιακός: Μπαντίκος, Παληγεώργος, Λίτσος, Τσίγκρος, Μποτωνάκης, Δημόπουλος, Γκεμίσης, Τσολακίδης, Χαλιώτης, Γιαννιτσάνης, Μπλάνκο.

Παναχαϊκή-Τρίκαλα 0-0

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναχαϊκή και Τρίκαλα στο Παμπελοποννησιακό στάδιο. Το ματς ήταν το πρώτο για την Παναχαϊκή στην έδρα της στη μεγά-Κούγια εποχή, ωστόσο η ομάδα της Πάτρας δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τα Τρίκαλα να προσπαθούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες με αντεπιθέσεις, χωρίς όμως να έχουμε αξιόλογες φάσεις, με το τελικό 0-0 να αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης.

Παναχαϊκή: Αθανασόπουλος, Ασίγκμπα, Κάργας, Καρβουνιάρης, Λαμπρόπουλος, Στεργίδης, Πέδρο, Σιατραβάνης, Μουκίδης, Ντελέκος, Τζίλας.

Τρίκαλα: Σικαλιάς, Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ζώνας, Ρεπετσάς, Ριζογιάννης, Χαροντάκης, Μουμίν, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Γκονζάλες.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Παρασκευή 16/10

16:00 Αγροτικός Αστέρας - Ζάκυνθος 1-0

(53' Τσεμπερίδης)

Σάββατο 17/10

18:00 ΑΕΛ - Εργοτέλης 2-1

Κυριακή 18/10

16:00 Παναιγιάλειος - Πανελευσινιακός 2-0

(15' Πέριτς, 85' Τζίλας)

16:00 Κέρκυρα - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

(19' Ντουαλά, 28' Κόντος)

16:00 Παναχαϊκή - Τρίκαλα 0-0

Δευτέρα 19/10

15:30 Καλλιθέα - Πανσερραϊκός

16:00 Αχαρναϊκός - Ολυμπιακός Βόλου

18:00 Λαμία - Απόλλων Σμύρνης

18:00 Χανιά - Κισσαμικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

H βαθμολογία, τα στατιστικά και οι σκόρερ της Football League

Το LIVE των αναμετρήσεων

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK