Νίκη παραμονής ο Παναιγιάλειος, έχασε την ευκαιρία η Καλλιθέα

Σε μια σπουδαία επικράτηση έφτασε ο Παναιγιάλειος κόντρα στην Ερμιονίδα (2-0) και πλέον θέλει ένα βαθμό για να παραμείνει στην κατηγορία. Η Καλλιθέα αν και προηγήθηκε στην έδρα του Ηρακλή Ψαχνών δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη και όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

Νίκη παραμονής ο Παναιγιάλειος, έχασε την ευκαιρία η Καλλιθέα
INTIME SPORTS

1ος Όμιλος

Παναιγιάλειος - Ερμιονίδα 2-0

Μια σπουδαία νίκη πήρε στο Αίγιο ο Παναιγιάλειος κόντρα στην Ερμιονίδα με 2-0, η οποία τον έβγαλε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι που ήθελαν πάσει θυσία το παιχνίδι, μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 13ο λεπτό με καρφωτή κεφαλιά του Φουρτάδο έπειτα από κόρνερ του Μπουρλάκη. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα, ο Νάστος με μια απίστευτη απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 25 μέτρα, έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους Αιγιώτες.

Στο δεύτερο μέρος η Ερμιονίδα ανέβηκε και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Παβίσεβιτς είχε δύο καλές ευκαιρίες στο 61' και στο 68', όμως και στις δύο περιπτώσεις, ο Μπαλτιμάς φώναξε παρών. Στο 77' ο Τζημογιάννης τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον τεχνικό του Παναιγιάλειου, Γκουτσίδη. Όσο η ώρα περνούσε, έσφιγγε ο κλοιός για τους παίκτες της Ερμιονίδας.

Τελικά το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με την ομάδα του Αιγίου να κάνει άλμα παραμονής και να θέλει πλέον ένα βαθμό για να μείνει στην κατηγορία, ενώ η Ερμιονίδα θα τα παίξει όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική, εκεί όπου θα περιμένει και κάποιο δώρο από την Καλλιθέα μιας και υστερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Ηρακλής Ψαχνών - Καλλιθέα 1-1

(76' Παλαιολόγος - 3' Γιαννίτσης)

Επισκοπή - Αχαρναϊκός 0-1

(88' Γέσιτς)

Αναλυτικά η βαθμολογία (Νότιος Όμιλος):

1.Αχαρναϊκός 26

2. Παναιγιάλειος 20

3. Καλλιθέα 18

---------------------------

4. Ερμιονίδα 18

5. Ηρακλής Ψαχνών 13

6. Επισκοπή 1

* Παραμένουν στην κατηγορία οι τρεις πρώτοι, υποβιβάζονται οι τρεις τελευταίοι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK