Δύο θρυλικές... γεροντάρες έρχονται Ελλάδα για τον Γκέραρντ

Το σπουδαίο φιλικό προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ πλησιάζει και οι αφίξεις των υψηλών προσκεκλημένων του έχουν ήδη ξεκινήσει σκορπώντας ήδη ενθουσιασμό. Δείτε PHOTOS.

Δύο θρυλικές... γεροντάρες έρχονται Ελλάδα για τον Γκέραρντ

Το "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" θα ζήσει μεγάλες στιγμές την ερχόμενη Δευτέρα καθώς θα διεξαχθεί αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ, του ανθρώπου που άλλαξε την ιστορία του ΟΦΗ, και σε αυτό το ματς θα είναι όλοι εκεί.

Παίκτες που αναδείχτηκαν στην ομάδα της Κρήτης στην χρυσή εποχή του Ολλανδού τεχνικού στον πάγκο (1985-2000) θα βρεθούν στο "Γεντί Κουλέ" και μάλιστα αρκετοί έρχονται από το εξωτερικό μόνο και μόνο από σεβασμό για την προσφορά του στο σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια.

FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ÁÑÇÓ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ÁÑÇÓ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δύο μάλιστα από τους παίκτες που θα πατήσουν το χορτάρι του "Γεντί Κουλέ" μετά από 30 χρόνια είναι οι Χάιμε Βέρα και Αλεσάντρο Ίσις, με τους δύο Χιλιανούς παλαίμαχους να ξεκινούν το ταξίδι από την πατρίδα τους με προορισμό την Ελλάδα. Μόνο για τον Γκέραρντ!

"Αέρα Αέρα έρχεται ο Ίσης με τον Βέρα... Μόλις μπήκαν τα αδέρφια μας στο αεροπλάνο και μας έρχονται από την Χιλή!!! Καλό ταξίδι παιδιά!!!... Ζουμε μοναδικές στιγμές....!!!!", αναφέρει η σελίδα της εκδήλωσης.

Β.Σ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK