Έκανε... 2003 χιλιόμετρα προτού ανανεώσει στον ΟΦΗ

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεσμεύτηκε για τρία ακόμα χρόνια στον ΟΦΗ, αφότου ταξίδεψε πρώτα στην Κέρκυρα, μίλησε με... Θεσσαλονίκη για να επιστρέψει τελικά στην αγαπημένη του Κρήτη!

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
papadopoulos nikos EUROKINISSI SPORTS

Τον Γενάρη του 2017 ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με τον Νίκο Παπαδόπουλο με σκοπό να γίνει προσπάθεια να προλάβουν οι Κρητικοί το... τρένο της ανόδου. Δυστυχώς για τον "όμιλο" Απόλλωνας και Λαμία πήραν τα δυο εισιτήρια, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν αρκετοί ποδοσφαιριστές και να υπάρξει για μικρό διάστημα αβεβαιότητα ενόψει της νέας σεζόν.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Νίκος Παπαδόπουλος άργησε να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, καθώς περίμενε να πάρει εγγυήσεις πως ο ΟΦΗ θα είναι ανταγωνιστικός την περίοδο 2017-2018.

Τελικά ανανέωσε για... τρία χρόνια, αφότου πρώτα ταξίδεψε μέχρι την Κέρκυρα για να μιλήσει με τους Φαίακες, ενώ είχε συζητήσεις και με τον Άρη για να αναλάβει την ομάδα!

Περίπου... 2003 χιλιόμετρα απόσταση "έκανε" ο Έλληνας τεχνικός μέχρι να επιστρέψει τελικά στους Κρητικούς.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Ο Νίκος Παπαδόπουλος με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ, τόνισε για την επέκταση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ, για τα επόμενα τρία χρόνια:

"Eίμαι χαρούμενος που θα μείνω για τα επόμενα τρία χρόνια στην ομάδα που θεωρώ σπίτι μου. Ξέρω την ευθύνη που έχω για να οδηγήσω την ομάδα εκεί που πρέπει. Όμως είμαι σίγουρος για τη δουλειά μου.

Θέλω να πω όμως ότι χωρίς την βοήθεια της διοίκησης, των συνεργατών μου και κυρίως του κόσμου, δεν θα μπορέσουμε να καταφέρουμε τίποτα. Για αυτό ζητάω τη στήριξη τους όλη τη χρονιά, για να υλοποιήσουμε το στόχο μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Γιάννη Πολεμαρχάκη, αλλά και όλο το διοικητικό συμβούλιο και τους μετόχους, για τη στήριξη στο πρόσωπο μου.

Να είναι σίγουροι ότι με αγάπη, δουλειά και γνώση, θα πάνε όλα καλά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK