Για αυτό δεν ξεκίνησε ο Γκαρθία τους Μιραλάς και Ανσαριφάρντ

Ο Όσκαρ Γκαρθία τόνισε πως θα ήταν δικαιότερο αν νικούσε ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ ενώ αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο άφησε στον πάγκο στην αρχή του αγώνα τους Μιραλάς και Ανσαριφάρντ.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δύο ήταν τα πράγματα που συζητούσαν κυρίως οι φίλοι του Ολυμπιακού στο φινάλε του πρώτου προημιτελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Το ένα πως η ομάδα τους δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την υπεροχή της (11 οι τελικές προσπάθειες) και έμεινε στο 0-0 ενόψει της ρεβάνς της 7ης Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ και το άλλο η απόφαση του Όσκαρ Γκαρσία να παίξει με βασικούς Σεμπά και Τζούρτζεβιτς αντί για Μιραλάς και Ανσαριφάρντ.

Απάντηση για το 0-0 αλλά και για τον αποκλεισμό των Μιραλάς, Ανσαριφαρντ από την ενδεκάδα πήραν μάλιστα στη συνέντευξη Τύπου από τον Ισπανό τεχνικό.

"Πιστεύω ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν μία νίκη για εμάς αν κρίνουμε από τις ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου. Δεν είχαμε την επιτυχία για να τις τελειώσουμε.

Το σημερινό ματς μού αφήνει μία αίσθηση ικανοποίησης, γιατί παίξαμε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ελληνικές ομάδες και ήμασταν καλύτεροι", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου αναφορικά με το τελικό αποτέλεσμα ο Ισπανός, ενώ για τις επιλογές του στην αρχική ενδεκάδα επεσήμανε:

"Μιραλάς και Ανσαριφάρντ αντιμετώπιζαν και οι δύο προβλήματα φυσικής κατάστασης από το προηγούμενο παιχνίδι, είχαν ενοχλήσεις και σήμερα θα ήταν ρίσκο να ξεκινήσουν. Δεν θα ήταν κανένας από τους δύο σε θέση να παίξει για πολλά λεπτά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK