Μέσα Μολέδο και Βιγιαφάνιες κόντρα στην ΑΕΛ

Στα... όπλα όλα τα «βαριά» χαρτιά από τον Ουζουνίδη για το πρώτο ματς Κυπέλλου κι επιστροφή για τους δύο Λάτιν, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Ντεμπούτο για Διούδη, Ινσούα, πρώτη "ενδεκαδάτη" συμμετοχή για Σιλά.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ (Eurokinissi Sports)
moledo EUROKINISSI SPORTS

Εικόνα από το... μέλλον και το πως θα ήθελε να έχει το ρόστερ του διαθέσιμο κάθε εβδομάδα, είχε για τον Μαρίνο Ουζουνίδη η αποστολή που ανακοίνωσε μετά την προπόνηση της Τρίτης (19/9) για τον αυριανό (Τετάρτη 20/9) αγώνα με τη Λάρισα στη Λεωφόρο, για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ελληνας τεχνικός είδε για πρώτη φορά φέτος τον Λούκας Βιγιαφάνιες (μεγάλο άτυχο στο πρώτο σκέλος της σεζόν) να μπαίνει στην 20μελή αποστολή, έχοντας αφήσει πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο κι όπως όλα δείχνουν θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο β' μέρος για να αρχίσει να παίρνει ρυθμό.

Στην αποστολή μπήκε αντίστοιχα και ο Ροντρίγο Μολέδο, που ξεπέρασε την εξάρθρωση αγκώνα που τον άφησε εκτός μάχης για ένα μήνα και καταπώς φαίνεται θα αγωνιστεί τουλάχιστον για ένα ημίχρονο, ούτως ώστε να (προ)ετοιμαστεί για να πάρει φανέλα βασικού το Σάββατο στο Αγρίνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό.

Από εκεί και πέρα, στην 20άδα συμπεριλήφθηκαν όλα τα «βαριά» χαρτιά, αφού ο Ουζουνίδης θέλει να «καθαρίσει» την πρόκριση απ' τα πρώτα δύο παιχνίδια και να μην μπλέξει ο Παναθηναϊκός σε περιπέτειες στο Κύπελλο, όπως έγινε την περσινή σεζόν. Στο βασικό σχήμα αναμένεται να πάρουν θέση για πρώτη φορά οι Διούδης και Ινσούα (ντεμπούτο), ενώ την πρώτη «ενδεκαδάτη» συμμετοχή του αναμένεται να κάνει και ο Γιακούμπα Σιλά.

Στην προπόνηση της Τρίτης συμμετείχε μετά από αρκετό καιρό ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του (θλάση στον προσαγωγό). Το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα, κορόιδο, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Θεραπεία ακολούθησαν οι Καμπέσας, Κουτρουμπής, Τζανδάρης ενώ απουσίασε ο Δώνης λόγω γαστρεντερίτιδας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία μετέχουν οι: Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Μολέδο, Χουλτ, Ινσούα, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Ρέις, Χίλιεμαρκ, Σιλά, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ, Μπουζούκης, Λουτσιάνο, Βιγιαφάνιες, Τσάβες, Μολίνς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK