Μπεργκ: "Στον τελικό θα τα δώσουμε όλα"!

Δύο γκολ πέτυχε στον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΟΦΗ ο Μάρκους Μπεργκ και αφού τόνισε ότι στον τελικό ο Παναθηναϊκός θα τα δώσει όλα για το τρόπαιο, υπενθύμισε την αμφισβήτηση που δέχτηκαν οι "πράσινοι" στο ξεκίνημα της σεζόν. Στον κόσμο του "τριφυλλιού" υποκλίθηκαν Ζέκα και Μέντες.

Μπεργκ: "Στον τελικό θα τα δώσουμε όλα"!
INTIME SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ:

" Η ομάδα συνολικά έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Παίξαμε όλοι με πάθος και καρδιά και πήραμε μεγάλη πρόκριση. Η ομάδα από την αρχή της χρονιάς αμφισβητήθηκε, όμως εμείς πιστεύαμε στους εαυτούς μας και αποδείξαμε τι μπορούμε να πετύχουμε.

Πιστεύω πως κάναμε χαρούμενο τον κόσμο μας. Δεν έχει σημασία που πέτυχα δύο γκολ. Η δουλειά ήταν ομαδική. Πήραμε δίκαιη πρόκριση και στον τελικό θα τα δώσουμε όλα και θα δούμε τι θα καταφέρουμε".

Από την πλευρά του, ο Ζέκα σημείωσε:

" Ευχαριστούμε τον κόσμο. Ήταν συγκλονιστικός κι μας έσπρωξε στην πρόκριση. Πιστεύω να τους κάναμε χαρούμενους. Είναι αλήθεια ότι πάμε βήμα βήμα. Προσπαθούμε κάθε φορά για το καλύτερο. Θέλουμε να πετυχαίνουμε τους στόχους που βάζουμε κάθε φορά. Αυτή τη φορά ήταν στόχος ο τελικός κι τον πετύχαμε".

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μέντες:

"Καταπληκτικός ο κόσμος. Μια από τις καλύτερες στιγμές της χρονιάς. Το θέλαμε πολύ και πιστεύω να το χάρηκε κι ο κόσμος. Η ομάδα έχει τεράστιες δυνατότητες. Το δείχνει όσο προχωράει η σεζόν και φτάνει στο τέλος. Δεν ξέρω τι θα καταφέρουμε στο φινάλε αλλά είναι σίγουρο πως στον τελικό θα είμαστε έτοιμοι 100% να τα δώσουμε όλα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK