Αντί γι' απάντηση ο Ουζουνίδης ευχήθηκε στον Ματάισεν

Η καθησυχαστική κάλυψη του Ουζουνίδη στις διοικητικές εξελίξεις, η πικρία του για τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Λουτσιάνο και η απάντηση με το… γάντι στον Ματάισεν για τα περί… διαιτησίας.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ouzounidis EUROKINISSI SPORTS

Τέρας ψυχραιμίας εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου και τρομερά κοντρολαρισμένος, παρά τη δεδομένη, πολύ μεγάλη σκασίλα του για τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Λουτσιάνο Νέβες. Ο 48χρονος τεχνικός αναφέρθηκε με ηρεμία στο διοικητικό, ξεκαθαρίζοντας πως στο δικό του μυαλό η κατάσταση δεν είναι τόσο δραματική, όσο παρουσιάζεται, ενώ απάντησε με το… γάντι στα όσα υποστήριξε ο τεχνικός της ΑΕΛ Τζάκι Ματάισεν για τη διαιτησία, ευχόμενος στον Ολλανδό τεχνικό να… παρουσιάσει μία καλύτερη ομάδα στη συνέχεια.

" Πήραμε αυτό που θέλαμε. Είχαμε πει να είμαστε σοβαροί και να νικήσουμε για να είμαστε πιο άνετοι. Θεωρώ ότι ήμασταν σοβαροί. Ξέρουμε τις αδυναμίες και τις ελλείψεις που έχουμε. Σήμερα και με τον Απόλλωνα ήμασταν πιο καλά σαν γκρουπ. Αυτό πρέπει να κάνουμε και να δουλέψουμε και με τις προσθήκες, αλλά και τις προπονήσεις, θα βελτιωθούμε και στο δημιουργικό κομμάτι. Δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο, ήμασταν σοβαροί αμυντικά. Δυστυχώς είχαμε το πρόβλημα με τον Λουτσιάνο. Θα κάνει μαγνητική, αλλά έχει μάλλον πρόβλημα στους χιαστούς. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα και τη συνοχή που δείξαμε. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλαμε".

Εν συνεχεία ο Ουζουνίδης ρωτήθηκε για το σχόλιο του Ματάισεν για τη διαιτησία, λέγοντας " …σ’ ένα παιχνίδι που μπορείς να το πάρεις πιο εύκολα ήταν άστοχη η δήλωση, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Έγινε πέναλτι στη φάση του δοκαριού. Έχει καλή ομάδα και καλούς παίκτες, του εύχομαι να παρουσιάσει καλύτερη ομάδα στη συνέχεια".

Και πρόσθεσε για τους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές: " Ακόμα δεν είναι στο επίπεδο που θέλουμε. Πολλοί παίκτες δεν είναι ούτε στο 30%-40%. Ο Μουνιέ είχε καιρό να παίξει και τον βάζουμε σιγά-σιγά. Ξέρω ότι έχουμε πάρει καλούς παίκτες, με ικανοποιεί η διάθεση που δείχνουν να μάθουν τα πράγματα που θέλουμε καθημερινά. Με κάνει αισιόδοξο ότι γρήγορα θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Σας είπα πως όταν βλέπεις παίκτες να έχουν διάθεση θα έρθουν στο επίπεδο που θέλεις".

Ακολούθως ο προπονητής του Παναθηναϊκού ζητήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση γύρω από το ιδιοκτησιακό και το πώς μπορεί να κρατήσει τους παίκτες του μακριά από όλα αυτά. " Θα είναι πιο εύκολο για μένα αν δεν διάβαζαν όλα όσα γράφονται τα μαύρα πράγματα. Ξέρουμε τις δυσκολίες, αλλά από αυτό μέχρι την ισοπέδωση υπάρχει διαφορά. Τα παιδιά είναι καλοί χαρακτήρες και επαγγελματίες. Θέλουμε και τη βοήθεια της διοίκησης σε αυτό το κομμάτι. Θεωρώ ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα με τις υποχρεώσεις και θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε. Εύκολο δεν είναι τίποτα. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλες απαιτήσεις κι ευθύνες, όσοι είμαστε στην ομάδα θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

Σε ό,τι αφορά τη δεύτερη σερί νίκη και το ματς με τον Παναιτωλικό που ακολουθεί, ο Ουζουνίδης επισήμανε πως " …περιμένω να παρουσιάσουμε ένα καλό γκρουπ. Το αποτέλεσμα ποτέ δεν το ξέρεις. Αυτό που μ’ ενδιαφέρει είναι η εικόνα. Αυτή τη στιγμή θέλω να δέσουμε τις γραμμές μας. Με τη φυγή του Ζέκα είχαμε πρόβλημα και στο μεσοαμυντικό κομμάτι. Αυτή είναι η προτεραιότητά μας. Να είμαστε συμπαγείς και θα έχουμε την ποιότητα να πάρουμε τις νίκες. Πάνω σε αυτό θα πρέπει να συνεχίσουμε. Εκεί πρέπει να δουλέψουμε και να γίνουμε καλύτεροι.

Με νίκες και με αυτοπεποίθηση θα είναι πιο εύκολο να παίξουμε καλύτερα. Είδατε τη διαφορά σήμερα σε σχέση με άλλα παιχνίδια, αλλά υπάρχει προπονητική λογική. Δεν μπορεί να την αμφισβητήσει κανείς. Είχα πει ότι έπρεπε να τους δώσω χρόνο. Με τα προβλήματα που έχουμε αναγκαστήκαμε να τους βάλουμε πιο γρήγορα. Υπάρχει κίνδυνος να γίνει κακή εκτίμηση. Όλοι οι παίκτες είναι καλοί και πρέπει να τους βοηθήσει ο κόσμος και σύντομα θα δούνε καλύτερα πράγματα από την ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK