Έμεινε με την... όρεξη για ντέρμπι, έκανε πάρτι στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-1 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου για να υπερασπιστεί τον τίτλο του! Οι "ασπρόμαυροι" έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και δίκαια πανηγυρίζουν το "διπλό" στην έδρα που γκέλαραν τελευταία φορά φέτος.

Έμεινε με την... όρεξη για ντέρμπι, έκανε πάρτι στη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έμεινε με την... όρεξη την περασμένη Κυριακή που δεν έπαιξε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και κατέβηκε ορεξάτος στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, κερδίζοντας με 3-1 ( 24' Μαουρίτσιο, 34' Πρίγιοβιτς, 73' Μπίσεσβαρ - 85' Κόρμπος), άνετα...

Οι "ασπρόμαυροι" του Ραζβάν Λουτσέσκου έβγαλαν... γούστα στο πρώτο ημίχρονο, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Κλείδωσαν τον Πανιώνιο στο μισό του γηπέδου, έβγαλαν συνεργασίες και χάρη σε δύο όμορφες ομαδικές εμπνεύσεις μπήκαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ανέκτησαν την κατοχή, προσπέρασαν μάλιστα τον ΠΑΟΚ στο σχετικό στατιστικό και έβγαλαν δύο καλές ευκαιρίες για να μειώσουν. Οι Θεσσαλονικείς, όμως, προσεγγίζοντας πολύ επαγγελματικά και με σωστή διαχείριση το β' μέρος του ματς πέτυχαν και ένα τρίτο γκολ με τον ανανεωμένο Μπίσεσβαρ να κάνει το 3-0.

Το 3-1, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου στέλνει τους Κυπελλούχους ξανά στον τελικό για να υπερασπιστούν τον τίτλο τους απέναντι στην ΑΕΚ ή την ΑΕΛ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ, τελευταία φορά τη φετινή σεζόν είχε γκελάρει στη Νέα Σμύρνη για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος (2-2), αλλά εμφανίστηκε εντελώς διαφορετικές στη δεύτερη του επίσκεψη και δίκαια με το "διπλό" στις αποσκευές του.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Γκιοατά (46' Σταυρόπουλος), Βλάχος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ουάσινγκτον (68' Μπραχίμι), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Σαββίδης, Γεσίλ (46' Παπαγεωργίου).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βαρέλα, Μαλεζάς, Βιεϊρίνια, Αζεβέντο, Μαουρίτσιο (75' Σάκχοφ), Κάνιας, Λημνιός, Πέλκας (65' Μπίσεσβαρ), Μακ, Πρίγιοβιτς (69' Κουλούρης).

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK