Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ που "ξέφυγε": "Τους χτυπήσαμε στον..."

Τα τρία χρόνια που πέρασε στην Τούμπα τον έχουν σημαδέψει και αυτό φάνηκε από το άκρως επιθετικό ποστάρισμα που έκανε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στον τελικό!

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ που "ξέφυγε": "Τους χτυπήσαμε στον..."
ΕUROKINISSI

Από το 2008 μέχρι το 2011 ήταν κάτοικος Τούμπας όμως με βάση τα όσα διαβάζουμε συχνά-πυκνά από αυτόν μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, μάλλον δεν έχει βγάλει ποτέ από πάνω του την ασπρόμαυρη φανέλα με το σήμα του "Δικεφάλου του Βορρά" στο στήθος.

Αναφερόμαστε στον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, με τον 37χρονο Βόσνιο επιθετικό να ενημερώνεται πάντα για τα δρώμενα στην ποδοσφαιρική Ελλάδα και δη αυτά που αφορούν τον ΠΑΟΚ και λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο της πρώην ομάδα του επί της ΑΕΚ να "χτυπάει" διαδικτυακά.

"Όπως πάντα, σας κλωτσήσαμε στον κ@@@!", ήταν το... αθυρόστομο μήνυμά του, που το συνόδευσε από μία φωτογραφία από την επιτυχία του ΠΑΟΚ πριν μερικά χρόνια στην έδρα της Φενέρμπαχτσε (είχε δώσει την πρόκριση στον "Δικέφαλο" με γκολ του), που ήταν ελαφρώς παραποιημένη έχοντας την ελληνική σημαία τυλιγμένη στο σημαιάκι του κόρνερ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK