Ο Σκίμπε αποφάσισε για τους δύο, προβληματίζεται για τον 3ο

Ο Μίχαελ Σκίμπε παρουσιάζεται προβληματισμένος σχετικά με την τρίτη επιλογή που θα κάνει για τη θέση του τερματοφύλακα. Ο Γερμανός προπονητής της Εθνικής μας ομάδα φέρεται να έχει καταλήξει στους δύο, αλλά με τον 3ο το δίλημμα του είναι μεταξύ... ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακού. Ιδού το "γαλανόλευκο" παρασκήνιο.

Ο Σκίμπε αποφάσισε για τους δύο, προβληματίζεται για τον 3ο
MOTIONTEAM

Διαβάζουμε στην παρασκηνιακή στήλη "ο τρελός του χωριού" στην εφημερίδα "SPORTDAY" πως ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, Μίχαελ Σκίμπε βρίσκεται σε δίλημμα όσον αφορά την κλήση που θα κάνει στον τρίτο τερματοφύλακα της αποστολής για τα ματς με Εσθονία και Ουγγαρία.

Ο Σκίμπε φέρεται να έχει καταλήξει στους δύο, κι αυτοί αναμένεται να είναι οι Ορέστης Καρνέζης, ο πιο έμπειρος από τους διαθέσιμους και έπειτα ο Βασίλης Μπάρκας που έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να κουνηθεί και το χειμώνα το σεντόνι του Τσάμπιονς Λιγκ για λογαριασμό της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Από εκεί και πέρα, όμως, υπάρχει μία θέση για δύο, όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ...

Από τη μία ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, βασικός πορτιέρε του ΠΑΟΚ και από την άλλη ο Ανδρέας Γιαννιώτης, ο νούμερο ένα του Ολυμπιακού. Ποιος από τους προαναφερθέντες θα πάρει το εθνόσημο από τον Γερμανό; Ιδού το ερώτημα που προκύπτει ελάχιστα πριν ανακοινωθούν οι εκλεκτοί για το Νάσιοναλ Λιγκ.

Όσον αφορά τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, το δημοσίευμα επισημαίνει ότι η δική του περίπτωση πήγε πίσω συγκριτικά με αυτή των Γιαννιώτη - Πασχαλάκη.

Εσείς ποιον προτιμάτε;

News 24/7

24MEDIA NETWORK