"Χτίζει"... αήττητο και η Λαμία

Η Λαμία του Μπάμπη Τεννέ "τσίμπησε" βαθμό στη Λιβαδειά και παρέμεινε αήττητη για τρίτο σερί ματς. Άτυχος ο Λεβαδειακός που μετά το "σοκ" στη Λάρισα το... δοκάρι του στέρησε μια βαρβάτη ευκαιρία για ένα "τρίποντο" που θα τον έστελνε στην 4η θέση με τον Ολυμπιακό.

"Χτίζει"... αήττητο και η Λαμία

Απόρθητη έμεινε η έδρα του Λεβαδειακού που παρά το γεγονός πως έμεινε με δέκα παίκτες στο ματς με τη Λαμία από το 62' κατάφερε να κλείσει τους διαδρόμους στους φιλοξενούμενους και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη στο τελικό 0-0.

Το σοκ στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, ξεσήκωσε τους ποδοσφαιριστές του Ανιγκό που κυριάρχησαν στο ματς με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, αλλά ο παράγοντας τύχη έπαιξε καθοριστικό ρόλο, καθώς το δοκάρι σταμάτησε τον Τριποτσέρη που από ευνοϊκή θέση δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο 55' ο Λεβαδειακός είχε φτάσει να έχει επτά τελικές με τις τρεις να είναι στην εστία, την ίδια ώρα που η Λαμία είχε μηδέν! Χωρίς όμως να καταφέρει να μετουσιώσει τις ευκαιρίες σε γκολ.

Από τη στιγμή βέβαια που οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο εξαιτίας της αποβολής του Μεντί, ακόμη ο Ανιγκό παραδέχθηκε ότι τηρουμένων των αναλογιών το αποτέλεσμα είναι καλό...

Λεβαδειακός (Ανιγκό): Επασί, Μεντί, Λεονάρντο, Τριποτσέρης, Τσαμπούρης, Μητρόπουλος, Νουάνκο (76’ Νιάσε), Γιουσούφ, Μπελγκαζουανί (73’ Σουμπίνιο), Τόνι Σίλβα (64’ Φαβάρο), Γιακουμάκης

Λαμία (Τεννές): Παπαδόπουλος,Κουτρομάνος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς (82’ Αναστασόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Πίτι, Ακόστα (59’ Τσούκαλος), Βάντερσον (84’ Φράγκος)

News 24/7

24MEDIA NETWORK