Ο Ιγκλέσιας χτυπάει πάντα δυο φορές (από κόρνερ)

Από δυο ισάριθμες κεφαλιές του ανίκητου Ματίας Ιγκλέσιας, η μία γκολ και η άλλη ασίστ για τον Δουβίκα, ο Αστέρας Τρίπολης κατέκτησε τρίτη σερί νίκη στη Super League Σουρωτή και αναρριχήθηκε στη μέση της κατάταξης, αφήνοντας οριστικά πίσω την... άκυρη εκκίνηση.

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Αστέρας Λεβαδειακός EUROKINISSI

Παίζεις με τρεις στόπερ στην άμυνα, αλλά στις στημένες φάσεις μπάζεις σαν σπασμένο τζάμι που δεν έχει αντικατασταθεί. Ο Αστέρας, ή για την ακρίβεια ο Ματίας Ιγκλέσιας, βρήκε δύο γκολ από ισάριθμες εκτελέσεις κόρνερ από δεξιά και το 2-0 επί του Λεβαδειακού ήρθε να επιβεβαιώσει την αγωνιστική πρόοδο με τον Παντελίδη στον πάγκο του.

Οι "κιτρινομπλέ" είχαν την κατοχή, αφού οι Βοιωτοί έμειναν πίσω από την μπάλα και περίμεναν σταθερά, αλλά σε ροή αγώνα δεν κατάφερναν ν' απειλήσουν. Είτε έπαιζαν από τον άξονα είτε από τα πλάγια το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς το ίδιο.

Τούς έσωσε η ικανότητα του αρχοντικού Ιγκλέσιας στις στημένες μπάλες. Η πρώτη φορά στο 32', όταν ξέφυγε από τον Μεντί και με σκαστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Επασί. Η δεύτερη στο 63', όταν πάλι κέρδισε την εναέρια μονομαχία και τροφοδότησε τον Δουβίκα για το παρθενικό γκολ του!

Ο Αστέρας είχε αυτό που ήθελε, ο Λεβαδειακός όχι. Όσο κι αν επιθυμούσε πάντως ν' αντιδράσει ήταν αδύνατο, χωρίς καλή απόδοση από τους μεσοεπιθετικούς του και την ταυτόχρονη απουσία των αρχισκόρερ του Μπραντάο - Γιακουμάκη. Αντιθέτως οι Αρκάδες έφτιαξαν τις προϋποθέσεις για τρίτο και τέταρτο γκολ, το οποίο θ' άλλαξε απλώς το εύρος της νίκης τους, διότι οι τρεις βαθμοί είχαν μπει από νωρίς στο σακούλι για το 3/3 μετά την ήττα στην Τούμπα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Αστέρας: Αθανασιάδης, Ίγκορ, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τόνσο, Τσιλιανίδης (61' Τσουκαλάς), Καλτσάς (85' Κώτσιρας), Γκοντό (46' Δουβίκας)

Λεβαδειακός: Επασί, Τσαμπούρης, Λεονάρντο, Τριποτσέρης (46' Φαβαρο), Μεντί, Ζαραδούκας (49' Καθάριος), Μητρόπουλος (73' Ιωαννίδης), Νιάσε, Μπελγκαζουανί, Γιουσούφ, Σουμπίνιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK