Atromitos is Family στο... 100%!

Το μπλουζάκι με το οποίο πανηγύρισε ο Αμρ Ουάρντα την προηγούμενη αγωνιστική ήταν... προφητικό Ο Ατρόμητος δεν είναι απλά μια ομάδα, αλλά οικογένεια και οι παίκτες του Κάναντι το έδειξαν με τον πανηγυρισμό τους μετά το 1-0 κόντρα στον Λεβαδειακό.

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Πλατανιά (νίκη με 3-1) ο Ουάρντα πανηγύρισε κρατώντας ένα μπλουζάκι που έγραφε "Atromitos is Family". Το συγκεκριμένο μήνυμα δεν έκανε εντύπωση. Εντύπωση έκανε το ότι το κρατούσε ο Ουάρντα, ο οποίος είναι μόλις λίγους μήνες στο Περιστέρι. Λίγους μήνες όμως είναι και οι περισσότεροι παίκτες της ενδεκάδας κι όμως έχουν καταφέρει να γίνουν μια οικογένεια υπό τις οδηγίες του Νταμίρ Κάναντι.

Κόντρα στον Λεβαδειακό ήρθε μια ακόμη νίκη (1-0), η έβδομη σε 14 ματς πρωταθλήματος, φέροντας τον Ατρόμητο στη δεύτερη θέση (με αγώνα περισσότερο) μαζί με την ΑΕΚ. Παράλληλα, ο Γιαννιώτης επανήλθε στις... καθαρές εστίες μετά από δύο παιχνίδια στα οποία δέχθηκε γκολ.

Ο Λεβαδειακός αν και το πάλεψε στο δεύτερο ημίχρονο, δεν κατάφερε να κάνει τελική στην εστία του Ατρομήτου, κυρίως εξαιτίας του "σκύλου" Μάντσον, αλλά και των βράχων Ρισβάνη-Χατζηϊσαΐα. Το γκολ του Ντιγκινί στο πρώτο μέρος ήταν αρκετό για τους Περιστεριώτες, προκειμένου να φτάσουν στη νίκη με 1-0 και στη συνέχεια να το πανηγυρίσουν με αγκαλιές, αλλά και με τον κόσμο του Περιστερίου που έδωσε το παρών. Σαν μια οικογένεια.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι):Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζησαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μπουσουλάτζιτς, Ουάρντα, Μάντσον, Βασιλακάκης (80' Ουμπίδες), Ντιγκινί (90' Καρασαλίδης), Ντάουντα (74' Μενσά).

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό):Επασί, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας, Αντιλέχου, Φαβάρο, Τριποτσέρης (46' Ιωαννίδης), Νιάσε, Γιακουμάκης, Γιουσούφ, Μπελγκαζουάνι (78' Σουμπίνιο), Μητρόπουλος (74' Ομπιόρα).

News 24/7

24MEDIA NETWORK