Ατρόμητος σκέτη τρέλα πάει για κούπα!

Με μία ακόμη νίκη τίτλου, ο εκπληκτικός Ατρόμητος έπεισε και τους πλέον δύσπιστους ότι μπορεί να κάνει το αδύνατο εφέτος. "Τρένο" και στην Κέρκυρα οι Περιστεριώτες, επικράτησαν 3-1 με δύο φανταστικά γκολ του Ουάρντα και ένα...εξωπραγματικό του Βασιλακάκη. Μείωσε με επίσης εξαιρετικό γκολ ο Σιόντης.

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αυτές τις νίκες τις κάνουν μόνο οι μεγάλες ομάδες! Και ο Ατρόμητος πια είναι μία τέτοια.

Σ'ένα γήπεδο χοιροστάσιο (ντροπή για τη Σούπερ Λιγκ), κόντρα σε μία ομάδα που "καιγόταν" για τους βαθμούς και μετά από ένα μετριότατο πρώτο ημίχρονο στο οποίο τραυματίστηκε και ο βασικός φορ!

Και έρχεται ο Ατρόμητος του δευτέρου μέρους να τους πάρει όλους παραμάζωμα μ' αυτόν τον εκπληκτικό Ουάρντα που οι αντίπαλοι φοβούνταν να πάνε πάνω του μην τυχόν και τους εκθέσει.

Δύο γκολ ποιήματα από τον τρομερό Αιγύπτιο στο 59' και στο 62' (και τα δύο με το αριστερό πόδι ο αθεόφοβος) έβαλαν τα γερά θεμέλια μίας ακόμη εκτός έδρας νίκη. Εν συνεχεία το γκολ του Σιόντη, επίσης, εκπληκτικό, έφερε μία ανησυχία την οποία διέλυσε ο Βασιλακάκης με την ΓΚΟΛΑΡΑ του 92'. Σκαφτό πλασέ και δεν συμμαζεύεται!

Νίκη λοιπόν με 3-1. Και τώρα πιάστε τον στο δεύτερο γύρο στον οποίο έχει ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο Περιστέρι. Για κοπιάστε από τα δυτικά προάστια κύριοι...

Οι συνθέσεις

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Αρτυματάς, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Σοϊλέδης, Σιόντης, Ζορμπάς (64' Κόντος), Γκομές, Επστάιν (73' Αναστασίου), Νούνες (64' Γεωργίου), Μπάουμαν

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας, Μπουσούλατζιτς, Ουάρντα, Ντάουντα (29' Μενσά), Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Γιαννούλης, Ρισβάνης, Ούμπιδες (87' Ζησόπουλος), Κυριακίδης (46' Καρασαλίδης)

News 24/7

24MEDIA NETWORK