Έκανε μάγια ο Λιβάγια... μαζί με τον Αραούχο!

Η ΑΕΚ νίκησε 3-1 τον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ με δύο γκολ που πέτυχε ο Αραούχο μετά το 1-1 των Ηπειρωτών το οποίο ήρθε από τα πόδια του Γαρουφαλιά. Ο διαιτητής Στυλιαράς αρνήθηκε πέναλτι στον ΠΑΣ στο 0-0. Γκολ και ασίστ από τον εξαιρετικά φορμαρισμένο Λιβάγια.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αποστολή εξετελέσθη! Μπορεί να μην έπιασε υψηλά στάνταρντς απόδοσης, μπορεί να έδειξε ελάχιστα πράγματα επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο και να "ζορίστηκε" από τον άκρως αξιόμαχο ΠΑΣ όμως το φινάλε του αγώνα στο ΟΑΚΑ βρήκε τους φίλους της ΑΕΚ να πανηγυρίζουν για την επιστροφή της ομάδας τους στην κορυφή της Super League Σουρωτή.

Λίγες ώρες μετά το άνετο πέρασμα του ΠΑΟΚ από την Κέρκυρα (3-0), η Ένωση έδειξε φέτος ότι έχει ισχυρό μέταλλο και πως είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει τον τίτλο μέχρι τελικής πτώσης αφού σε ένα ματς που υπήρχε το "ΠΡΕΠΕΙ" όσον αφορά στους τρεις πόντους που υπήρχαν στο... τραπέζι δεν λάθεψε και πήρε το σημαντικό τρίποντο με σκορ 3-1.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η αλήθεια είναι βέβαια πως πέρα από την ικανότητά της, στάθηκε και τυχερή, αφού στα πρώτα λεπτά θα μπορούσε να βρεθεί πίσω στο σκορ όμως εκεί ωφελήθηκε από την κακή κρίση του διαιτητή. Στην πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα ο Μπετρά βγήκε μόνος απέναντι στον Τσιντώτα και ο κίπερ της ΑΕΚ τον βρήκε στο δεξί πόδι με το που είχε τσιμπήσει τη μπάλα, με τον Στυλιαρά να δείχνει ωστόσο "παίζεται" και να φέρνει ανακούφιση στον πάγκο της Ένωσης και στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό μάλιστα ο ΠΑΣ τιμωρήθηκε ξανά, αυτή τη φορά από τον Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος τροφοδοτήθηκε από τον (θετικότατο) Μοράν και αφού βρήκε ελεύθερο πεδίο εκτέλεσε με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής τον Γιαννίκογλου.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η συνέχεια στο πρώτο μέρος δεν επεφύλαξε ιδιαίτερες συγκινήσεις, με τους γηπεδούχους να έχουν μεν περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια τους αλλά να πέφτουν σε ένα αδιαπέραστο αμυντικό τείχος που είχε στήσει ο Γιάννης Πετράκης, με τον ΠΑΣ να στέκεται εξαιρετικά και να μένει ζωντανός στο παιχνίδι ενόψει του δευτέρου μέρους.

Ουσιαστικά "όλα τα λεφτά" ήταν στο δεύτερο μέρος τα πρώτα 15 λεπτά όπου εκεί κρίθηκε ο τελικός νικητής. Πρώτα ο (εκ των κορυφαίων της ομάδας του) Γαρουφαλιάς ντύθηκε... Λιβάγια και νίκησε τον Τσιντώτα με μονοκόμματο σουτ εκτός περιοχής στο 47', όμως στο 53' ήρθε η απάντηση από τον Αραούχο (εξαιρετικό πλασέ) που πήρε συστημένη κάθετη πάσα από τον Λιβάγια και στο 61' αποβλήθηκε σωστά ο Σκόνδρας με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINSSI

Το τελευταίο μισάωρο βρήκε τους γηπεδούχους να έχουν μεν τα ηνία αλλά να μην μπορούν σε κανένα σημείο να επαναπαυτούν απέναντι σε έναν πεισματάρη και άκρως ανταγωνιστικό ΠΑΣ, για να έρθει τελικά ο Αραούχο με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 85' (κεφαλιά μετά από σέντρα του Γκάλο) να λυτρώσει το κιτρινόμαυρο κοινό πριν το τριπλό σφύριγμα στο φινάλε.

Το τελικό 3-1 μπορεί να θεωρηθεί και ένας είδος επιβράβευσης για τον "Δικέφαλο" που δεν πανικοβλήθηκε μετά το αναπάντεχο γκολ της ισοφάρισης και έβγαλε αντίδραση και τσαμπουκά, με τον ΠΑΣ Γιάννινα από την πλευρά του να αποδεικνύει σε ένα ακόμα ματς για ποιο λόγο θεωρείται από τις πλέον υπολογίσιμες δυνάμεις της Super League.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Λόπες (67' Χριστοδουλόπουλος), Κονέ, Μοράν, Γκάλο, Μασούντ (63' Μπακασέτας), Λιβάγια (90' Αϊντάρεβιτς), Αραούχο

ΠΑΣ Γιάννινα: Γιαννίκογλου, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς, Βιντάλ, Γιάκος (71' Μανθάτης), Μπετρά (71' Σολτάνι), Κόντε

ΤO LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK